Rămâi conectat

Sport

La “Oval Beach Diamond” Mamaia, CSM Unirea Alba Iulia a câștigat la feminin și s-a bucurat de rubgy

Dan HENEGAR

Publicat

în

Turneul “Oval Beach Diamond” de rugby pe plajă, a strâns 22 de echipe din țară printre care și CSM Unirea Alba Iulia, care s-a impus la feminin. Atractiva competiție disputată pe plaja „Blanco Beach by Bavaria Blu” din Mamaia a fost organizată de Constantin Gheară (directorul de dezvoltare al FRR pentru Dobrogea) și Federația Română de Rugby.

Scorul nu este relevant, acest turneu s-a făcut pentru copii, pentru distracție, pentru socializare, pentru spiritul rugby-ului. În concluzie, toți am câștigat locul întâi”, a spus antrenorul Cristian Cotae (CSM Unirea Alba Iulia)

Au participat CS Năvodari, Warriors Timișoara, Dragonii Constanța, CS Medgidia, CSȘ Gura Humorului, CSM Sibiu, Warriors Arad, Victoria Cumpăna, Olimpia București, CSA Steaua București, CSM Suceava, Sparta Techirghiol, Metrorex București, Șoimii Câmpia Turzii, CSO Ovidiu, CSM Unirea Alba Iulia, Șoimii Turda, PCE Ilfov, LPS Focșani, LTTV Galați, Cleopatra Mamaia, Rugby Academy, echipe care s-au întrecut pe patru terenuri, fete și băieți, de la Under 8 până la Under 19, seniori și old-boys.

Rezultatele fetelor de la CSM Unirea: 4-2 cu Câmpia Turzii, 6-2 cu Olimpia, 3-2 cu Focșani; rezultatele băieților: 4-8 cu Timișoara, 5-4 cu LPS Focșani, 2-7 cu LTTV Galați, 5-4 cu CSO Ovidiu. Lotul CSM Unirea a fost format din Raluca Ciuciu, Luana Enea, Mihaela Hebedean, Laura Căciularu, Alexandra Bacria, Patricia Saierli, Samuel Rus, Rareș Cotae, Răzvan Hrițcu, Raul Capătă, Adelin Mihu, Horia Dincă (o parte dintre aceștia sunt elevi la Colegiul Național Militar “Mihai Viteazul” Alba Iulia); antrenor Cristian Cotae, coordonator Sorin Rus – director de dezvoltare Federația Română de Rugby.

“Jucătorii au fost repartizați în echipe formate special pentru jocul care s-a desfășurat pe nisip, al cărui caracter este mult mai epuizant, iar viteza de alergare este redusă semnificativ. Echipierii CSM Unirea au trecut cu brio peste provocările jocului pe nisip, iar echipa s-a bucurat de o performanță memorabilă la această competiție organizată în stațiunea Mamaia! La „Oval Beach 2022» am avut tot ce ne-am dorit: rugby, eseuri, voie bună, soare. Simplu, îți aduci echipa, joci rugby pe plajă, apoi faci o baie în mare”, a concluzionat Cristian Cotae.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea