Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

La LPS Alba Iulia, proiectul “Împreună facem performanță” |Târg școlar de Crăciun cu strângere de fonduri pentru un teren de sport acoperit

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, în parteneriat cu Asociația Narada, lansează proiectul “Împreună facem performanță”.

Astfel, vineri, 16 decembrie, între orele 12.00-18.00, la LPS Alba Iulia, va avea loc Târgul şcolar de Crăciun, organizat de către elevii și profesorii instituției de învățământ mai sus amintite pentru strângerea de fonduri în vederea realizării unui teren de sport acoperit. Fiecare clasă de gimnaziu și liceu va avea un stand de prezentare a produselor realizate de elevi și expuse pentru vânzare, se va organiza și o tombolă și un concert de colinde. Se vor premia cel mai bine organizat stand, cea mai frumoasă clasă de ciclu primar și clasa cu cea mai bună vânzare.

“Pentru succesul acestui eveniment, avem nevoie de sprijinul dumneavoastră, dragi părinți, atât în ceea ce priveşte realizarea produselor, cât mai ales cumpărarea lor. Bucuria de a dărui este starea specifică sărbătorilor de iarnă, pentru că dăruind, vei dobândi bucurie, încredere, normalitate și educație”, transmit responsabilii acestui proiect generos.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea