// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

La Industria Galda, întărire a lotului în retur, pentru evitarea retrogradării! Pierdere pentru Paul Ciucă: Cernea pleacă iarăși la muncă în Germania

După cel mai modest tur petrecut în eșalonul terț, numai 15 puncte strânse în prima parte a campionatului în Seria a 4-a, Industria Galda iernează, în premieră, pe locul 14, unul retrogradabil!

În consecință, oficialii formației găldene caută de zor soluții pentru întărirea efectivului în vederea returului, ce se anunță extrem de încins. Deocamdată, n-au transpirat numele de pe lista de achiziții, de campania de transferuri ocupându-se antrenorul Paul Ciucă, dar este clar că Industria vizează să aducă jucători în toate compartimentele (zvonurile pomenesc de uniriștii Potopea și S. Mureșan).

Un lucru lăudabil este faptul că echipierii divizionarei terțe au plecat în vacanță cu banii “la zi”, fiind achitate toate drepturile financiare, în ciuda poziției precare din ierarhie. Pe lângă despărțirile din toamnă numite Apetri sau R. Moga (va ajunge la Performanța Ighiu), se va mai renunța la câțiva jucători, dar principala pierdere esta cea a “căpitanului” Andrei Cernea, care pleacă iarăși în Germania, la muncă, la fel ca la începutul anului precedent.

În turul campionatului Cernea a fost al doilea marcator al echipei, cu 3 reușite, după golgheterul Alecu Cioară – ce a marcat 10 goluri. Reunirea lotului este fixată pentru luni, 14 ianuarie, dar până atunci, la începutul săptămânii viitoare va avea loc o ședință a conducerii clubului în care se va stabili strategia în privința efectivului (plecări, veniri etc), urmând să fie anunțat și bugetul echipei în noul an. “Categoric ne propunem să rămânem în Liga a 3-a, iar pentru aceasta trebuie să întărim lotul”, este mesajul președintelui Marcel Georgiu.

Dan HENEGAR

3 Răspunsuri la La Industria Galda, întărire a lotului în retur, pentru evitarea retrogradării! Pierdere pentru Paul Ciucă: Cernea pleacă iarăși la muncă în Germania

 1. ionut 07.01.2019 la 23:40

  De Unirea ce se mai aude,ca sincer pe nimeni nu prea intereseaza de Galda,Ighiu etc…

  • Uniristul 08.01.2019 la 8:42

   Ba chiar intereseaza pe multa lume Galda, Ighiu. Unirea e in joc de glezne pentru liga a 4-a

 2. Dn 08.01.2019 la 11:19

  Unirea este în moarte clinica. Salariile sunt neplătite de vreo patru luni. Galda încearcă să supraviețuiască iar Ighiu este în liga V. Scurt.