La Industria Galda de Jos, pleacă „Biba” (Cernea), vine… „Biba” (Cristea)

Industria Galda de Jos, cea mai grăbită dintre competitoarele judeţene, lovită din plin de plecările în străinătate a patru jucători de bază (Căt. Ştef, Rodean, G. Goronea şi Cernea), este foarte aproape să realizeze primul transfer al iernii.

Mergând pe „linia” deschisă de Oniche (împrumutat de la Performanţa), antrenorul Paul Ciucă mizează în primăvară pe un alt fotbalist de la gruparea ighiană. Este vorba despre mijlocaşul Marius Cristea (28 de ani), cel care în prima parte a campionatului nu a jucat deloc sub comanda lui Mihai Manea (doar o repriză în Cupa României cu Metalurgistul Cugir), care astăzi se prezintă la antrenamentele noii echipe, primind acceptul oficialilor Performanţei. Mutarea este o variantă convenabilă pentru ambele părţi, fotbalistul „punându-se pe picioare” după un sezon ratat, iar Industria îşi întăreşte compartimentul median.

Ocupanta ultimei trepte a podiumului este decisă să nu-l cedeze pe S. Mureşan la Unirea Alba Iulia, după ce D. Lupşan a anunţat că rămâne în „galben-albastru” până la vară. Dacă juniorul Ionuţ Boancă mai aşteaptă încă semnalul pentru a merge la Concordia Chiajna 2, unde este aşteptat la probe, sub semnul întrebării stă şi postul de portar. Juniorul M. Lazăr (Transalpina Şugag) se pregăteşte cu divizionara terţă, dar n-ar fi exclusă şi o revenire din Germania a lui Cătălin Ştef, în cazul în care acesta nu se va acomoda.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...