Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

La ediția a doua a Turneului Nivea, Optimum Alba Iulia a câștigat la categoria 2010 și a terminat pe locul secund la 2008

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De curând, la Stadionul “Mureșul” din Drâmbar s-a desfășurat ediția a doua a Turneului Nivea, o competiție atractivă, dedicată micuților fotbaliști și derulată la două categorii de vârstă.

Optimum Alba Iulia, clubul organizator, recunoscut pentru rezultatele obținute la nivel juvenil, deși este înființat doar de 3 ani, a reușit să câștige la categoria 2010 (antrenor Gheorghe Bran) și a terminat pe locul secund la categoria 2008.

*Grupa 2008, rezultate: Il Calcio Satu Mare – Optimum 2-5, CFR Cluj – Optimum 2-4, Interstar Sibiu – Optimum 0-3, Luceafărul Cluj 2010 – Optimum 3-0, CSM Deva – Optimum, nu s-a mai disputat din cauza vremii nefavorabile; clasament: 1. Luceafărul Cluj, 2. Optimum Alba Iulia, 3. Il Calcio Satu Mare, 4. CFR Cluj, 5. Interstar Sibiu, 6. CSM Deva.

Putem spune că suntem mulțumiți după rezultatele înregistrate la această categorie. Am avut 3 victorii și o înfrângere, pierzând doar cu campioana din acest an, Luceafărul Cluj 2010, formație antrenata de către fostul mare fotbalist Adrian Trușcă. A fost un turneu puternic în care s-au întâlnit echipele campioane/vicecampioane din județele din care fac parte, totodată un bun prilej pentru a vedea unde ne situăm în momentul de față și ce mai trebuie îmbunătățit. Toți participanții trebuie felicitați  pentru modul cum s-au comportat pe întreaga durată a meciurilor”, a transmis Ciprian Selagea, antrenor al generației 2008 a clubului albaiulian.

*Grupa 2010, rezultate: Optimum – Interstar Sibiu 3-1, Optimum – CSM Deva 4-0, Optimum – ACS Plimob 5-0; clasament: 1. Optimum Alba Iulia, 2. CSM Deva, 3. Interstar Sibiu, 4. ACS Plimob Sighetul Marmației. “Un turneu foarte reușit de către juniorii noștri, terminat cu 3 meciuri fără înfrângere, 12 goluri marcate și doar unul primit, și acela din penalty.

„Felicitări copilași și mult succes pe mai departe, greul de abia acum începe. Am încheiat aceste 3 zile pline de fotbal cum nu se putea mai bine. Personal țiin să le mulțumesc tuturor participanților pentru spectacolul oferit și nu îin ultimul rând sponsorului principal de la acest mare eveniment – firma Nivea – pentru buna organizare și pentru premiile acordate tinerilor fotbaliști, în condițiile în care peste 200 de copii și antrenori au plecat acasă cu cadouri! Să ne revedem cu bine și la următoarele ediții! Multă bafta tuturor! Hai, Optimum!”, a conchis Ciprian Selagea, antrenor la Optimum și jucător la divizionara terță Metalurgistul Cugir


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea