Rămâi conectat

Sport

La Cupa Napoca, primele medalii în 2016 pentru tenismenele de la TC Sun Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Cupa Napoca” la tenis de câmp desfăşurată zilele trecute la Cluj Napoca, a adus pentru jucătoarele de la TC Sun primele medalii din acest an competiţional.Alexia Marginean TC Sun Alba Iulia 2

Astfel, Ioana Ariciu (categoria 10 ani) s-a clasat pe poziția secundă, iar Daria Gligor (categoria 10 ani) și Alexia Mărginean (categoria 12 ani) au terminat pe ultima treaptă a podiumului.
La această competiţie au participat jucătoare din Cluj, Alba, Tg. Jiu, Zalău, Oradea, Hunedoara şi Sibiu.
La categoria 10 ani fete, în urma disputării unui turneu de tip şah, Ioana Ariciu a câştigat locul 2 iar Daria Gligor locul 3.
Competiţia de la 12 ani s-a desfaşurat pe un tablou de tip eliminatoriu în prima etapă rămânad în competiţie 4 sportive care au continuat să îşi dispute locurile pe un tablou de tip şah. Alexia Mărginean a obţinut bronzul la această categorie.
Cele trei sportive care au concurat la Cluj sunt pregătite de antrenorii Dorel Bânduşan, Călin Moldovan şi Radu Gheorghe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea