Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

La Campionatul Mondial de karate IKU, Performanțe de senzație pentru ACS Karate Forever Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rezultate extraordinare realizate de către reprezentanții cluburilor din Cetatea Marii Uniri, ACS Karate Forever și CS Municipal Unirea, la Campionatul Mondial de Kaarate IKU, disputat în Caorle (Italia), competiție la care au participat peste 800 de sportivi din 38 de țări.

În ierarhia generală România s-a clasat pe locul secund, fiind vicecampioană mondială, Italia fiind prima în top, iar Brazilia pe treapta a treia a podiumului. Astfel, competitorii albaiulieni au urcat de 29 de ori pe podiumul de premiere (7 medalii de aur, 9 medalii de bronz și 13 medalii de argint), fiind în 7 rânduri campioni mondiali.

Rezultatele înregistrate:

*ACS Karate Forever (antrenori Alina Băluță 3 dan, Mihai Mercan 3 dan, Dorin Anghel 5 dan, arbitru Simion Băluță 7 dan): Gabriel Mutu (component al lotului național) – campion mondial la kumite echipe și medalie de bronz la kumite individual; Alexandra Peșterean – dublă campioană mondială la kata și kumite; David Pleșa – campion mondial la kumite și medalie de bronz la kata; Mihai Zamfir – campion mondial la kata; Daria Furdui – medalie de argint la kata și medalie de bronz la kumite; Miruna Țîr – medalie de bronz la kata și medalie de bronz la kumite; Maria Cioclei – medalie de bronz la kata și medalie de argint la kumite; Darius Vlăduțoiu – medalie de argint la kumite; Izabela Ciurea – medalie de argint la kumite; Andrei Florescu – medalie de argint la kata; April Dachin – medalie de argint la kata; Vlad Chedveș – medalie de bronz la kata și medalie de bronz la kumite; Sonia Rad – medalie de bronz la kata; David Băndoiu – medalie de argint la kata și medalie de bronz la kumite.

“Vreau să mulțumim sportivilor, părinților care ne-au însoțit, dar și celor care ne-au sprijinit: Asociația NLA Blaj, SC Power Molding Tehnology, AS Adizorlescu Design, SC Jahn Interprof, SC Livio Dario, domnilor Ionuț Martin și Bogdan Mezdrea. “Următorul eveniment, Campionatul Național TSI va avea loc la Alba Iulia, în 19 noiembrie, în Sala de Spor a Colegiului «Horea, Cloșca și Crișan». Un concurs organizat de clubul nostru, sub patronajul lui Shihan Frank Anderson 10 dan, președinte /fondator Traditional Shotokan International USA”, a precizat Alina Băluță 3 dan, președintele ACS Karate Forever.

*CSM Unirea Alba Iulia (președinte Radu Urcan, antrenor Simion Băluță 7 dan): Mihai Stănilă (cel mai mic participant, la nici 7 ani) – medalie de aur la kata și medalie de bronz la kumite, Jessica Țîr – medalie de aur la kata; Mădălina Miclea – medalie de argint la kumite și medalie de bronz la kata; Andra Oarfă – medalie de argint la kumite și medalie de bronz la kata.

Mulțumim primăriei municipiului Alba Iulia care a făcut posibilă deplasarea în Italia și tuturor părinților implicați”, a transmis antrenorul Simion Băluță.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea