Rămâi conectat

Societate

La Alba Iulia se desfăşoară sâmbătă, campania “Locul deşeurilor nu este acasă. Trimite-le la plimbare”

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vedeţi mai jos locaţiile unde puteţi duce deşeurile de echipamente electrice si electronice!

Toti deponentii vor fi inscrisi automat la o tombola, unde pot castiga unul dintre urmatoarele premii: 5 aspiratoare, 10 cuptoare cu microunde si 10 roboti de bucatarie, oferite de partenerii Candy si Philips. Tragerea la sorti se va efectua sambata, 19 noiembrie, de la ora 17.00, la Primaria Alba Iulia.

Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, alaturi de Primaria Alba Iulia, desfasoara o noua actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice.

Sambata, 19 noiembrie 2011, intre orele 10.00 – 15.00, locuitorii din Alba Iulia se pot debarasa de deseurile de echipamente electrice si electronice, in cadru organizat, in punctele de colectare special amenajate pentru colectare. De altfel, acestea sunt deschise si pentru cetatenii din localitatile invecinate, dornici de a scapa de aparatura veche sau defecta. Astfel, tot ce trebuie sa faca este sa aduca deseurile in urmatoarele locatii:

1. Parcul din Cetate – zona pasaj
2. In fata Cinematografului Dacia
3. In fata Stadionului Cetate
4. Centru – in fata Magazinului Unirea
5. Zona Ampoi 3
6. Zona Gara – langa Sala Traiana

In cazul unor obiecte mari sau grele pe care cetatenii doresc sa le incredinteze centrelor de colectare, acestea pot fi preluate gratuit de la domiciliu. Pentru informatii suplimentare despre programarea transporturilor, este disponibil numarul de telefon 0737.203.703 pana vineri, 18 noiembrie, intre orele 11.00 – 18.00 si sambata, 19 noiembrie, intre orele 10.00 – 14.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea