Rămâi conectat

Politică Administrație

Klaus Iohannis: „Veniți la vot, dragi români… astăzi puterea politică este la voi. Astăzi, decidem împreună cum arată România de mâine”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Klaus Iohannis: „Veniți la vot, dragi români… astăzi puterea politică este la voi. stăzi, decidem împreună cum arată România de mâine”

Președintele Klaus Iohannis a votat la alegerile europarlamentare și la referendumul pentru justiție, convocat chiar de el. Șeful statului a făcut și o declarație, la Liceul Jean Monnet din Capitală.

Șeful statului așteaptă în acest momente ca persoanele din fața sa să-și exprime opțiunile politice.

„E o zi importantă și asta nu spun doar dumneavoastră, jurnaliștilor, ci tuturor românilor: haideți la vot!”, a spus șeful statului înainte să voteze.

Klaus Iohannis a luat cele trei buletine de vot, asta înseamnă că a votat și la referendum.

„Veniți la vot, dragi români, veniți la vot, că astăzi puterea politică este la voi. Astăzi, decidem împreună cum arată România de mâine. Merită, chiar merită să votați!”, a spus Klaus Iohannis, după ce a votat.

„Astăzi, dragi români, decideți pentru următoarele luni, ani. Suntem la primele alegeri dintr-un ciclu mai lumg. Este începutul unei serii de alegeri și astăzi puteți să începeți să schimbați România”, a adăugat șeful statului.

„Am votat și în campania electorală am constatat că am avut mai multe inițiative de mobilizare la vor decât altădată. Acest lucru mă bucura foarte mult. Le mulțumsc tuturor celor care au inițiat campanii de mobilizare pentru vot, persoane private, companii și ONG-uri. Vă repet, veniți, dragi români, la vot. Nu lăsați pe alții să decidă în locul vostru”, a mai spus președintele țării.

sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea