Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Klaus Iohannis, la evenimentul de prezentare a programului de relansare economică: ,,Un moment de o importanță majoră pentru România de mâine”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Klaus Iohannis a declarat că s-a implicat direct în elaborarea acestui program economic și a acuzat guvernele anterioare că ”nu au lăsat resurse economice și sanitare suficiente pentru o reacție urgentă în fața unei crize.”

”Un moment de o importanță majoră pentru România de mâine. Pe fondul pandemiei generate de noul coronavirus, România s-a confruntat cu cea mai dificilă perioadă din ultimii 30 de ani, moment care a scos în evidență lipsa cronică de preocupare și de viziune a guvernărilor anterioare, care nu au lăsat resurse economice și sanitare suficiente pentru o reacție urgentă în fața unei crize.

Trebuie să ne adaptăm la noile condiții. Traversăm o criză mondială fără precedent, iar răspunsurile noastre trebuie să fie pe măsură.

A venit momentul ca toate măsurile să fie incluse într-un singur plan și să turăm motoarele pe calea relansării economice. M-am implicat direct în identificarea celor mai bune măsuri de relansare economică.

Un nou model de dezvoltare economică, axat pe investiții, digitalizare, export de produse cu valoare ridicată. Am propus o nouă viziune economică, în toamna anului trecut.”, a declarat Klaus Iohannis.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis miercuri 8 mai 2024, o avertizare cod galben de inundații în Alba, valabilă până joi dimineața, la ora 8:00. Sunt prognozate scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea