Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Karatistă de trei ani, Dana Bogdan promite că nu va bate pe nimeni dacă nu va câştiga titlul de Miss Boboc

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dana Bogdan, participă la Balul Bobocilor 2013 de la Colegiul Economic Dionisie Pop Marţian pentru o nouă experienţă de viaţă şi pentru a cunoaşte cât mai multă lume. Este karatistă de trei ani şi a spus că nu va bate pe nimeni dacă nu va câştiga titlul de Miss Boboc. Se caracterizează ca fiind o fire paşnică, iar acest sport îl practică pentru o cât mai bună condiţie fizică şi psihică. O singură dată şi-a pus în practică aceste calităţi de luptătoare când s-a „răzbunat” pe o prietenă.

Dana merge la dansuri şi speră ca acest lucru să o avantajeze şi să obţină un punctaj bun la această probă a balului. Tânăra merge frecvent la repetiţii şi dansează la Ansamblul Folclorului Cununa Ighiului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Elevă la profilul de contabilitate vrea ca după liceu să meargă la Academia Militară. Are 1,66 înălţime şi 52 de kilograme. Dana speră şi crede că are şanse să câştige titlul de Miss, dar ar fi mulţumită şi cu cel de popularitate.

Dacă îţi place Dana Bogdan apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurenta cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Miss Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=549]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați Clienţii din centrul comercial Carolina Mall din Alba Iulia au fost evacuaţi, joi seara, după ce alarmele de incendiu s-au declanşat. Citește și: UPDATE FOTO INCENDIU în Alba Iulia: O mașină a luat foc pe Bulevardul Transilvaniei Imaginile au fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea