Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Jucători albaiulieni la loturile naţionale

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Dacă Florin Ilie (FC Timişoara) a părăsit cantonamentul echipei naţionale, în schimb Nicuşor Stanciu (FC Unirea Alba Iulia) s-a alăturat lotului de tineret, care va disputa marţi, 9 august, la Loveci, un joc de pregătire contra naţionalei U21 a Bulgariei. Din efectivul pregătit de Emil Săndoi fac parte încă trei albaiulieni, portarul Dinu Moldovan (Espanyol Barcelona), mijlocaşul Ciprian Selagea (FC Bihor) şi atacantul Gheorghe Grozav („U” Cluj). Un alt internaţional unirist, goalkeeperul Vlad Ignat s-a întors la club după turneul din Ungaria efectuat cu reprezentativa Under 16, dar colegul său Eduard Schuller (17 ani) va da curs unei convocări la echipa Under 18. „Tricolorii” conduşi de Ovidiu Stângă bifează un stagiu centralizat în perioada 11-16 august, încheiat cu un joc de verificare extern cu Ucraina, categoria respectivă de vârstă (născuţi în 1993) fiind cea cuvenită pentru Nicuşor Stanciu.
l250.000 euro de la Porumboiu!
Cel mai bun jucător român la Europeanul Under 19, Nicuşor Stanciu reprezintă un transfer salvator al „alb-negrilor”, ce solicită suma de 300.000 euro pentru a-l ceda. Dorit de FC Vaslui ce are o situaţie complicată şi nu poate achiziţiona decât jucători liberi, după 10 septembrie (moldovenii au propus iniţial suma de 200.000 euro) şi Rapid (giuleştenii au trimis o ofertă a unui împrumut până vara viitoare, pentru 50.000 euro, urmând să plătească apoi 150.000 euro), „diamantul” din Cetatea Marii Uniri are zilele numărate la divizionara secundă, echipă ce vrea să profite din plin de momentul favorabil. Cu o cotă considerabil crescută, Nicuşor Stanciu a intrat şi în atenţia Astrei Ploieşti (i-ar putea împrumuta la Alba pe Gafiţa şi V. Dinu), care este aşteptată la negocieri zilele viitoare, însă ieri patronul moldovenilor Adrian Porumboiu a reluat tratativele şi a înaintat o altă propunere, a mărit miza: suma de 250.000 euro şi un procent de 20 la sută, situaţie în care şefii Unirii vor să urgenteze tranzacţia şi să dea curs ofertei, în maximum două-trei zile, dar pe de altă parte există un diferend legat de prelungirea contractului lui Mircea Oprea.
lFC Olt în Seria a 2-a
Ediţia de campionat 2011-2012 a Ligii a II-a va aduce o nouă fuziune între două echipe la nivelul acestui eşalon. Ca urmare a trecerii din drept public în drept privat a nou-promovatei CSM Slatina şi fuziunii cu FC Piatra Olt, judeţul Olt va fi reprezentat de o nouă echipă. Fotbal Club Olt este numele sub care va evolua gruparea de eşalon secund, având ca loc de desfăşurare a partidelor de pe teren propriu stadionul „1 Mai” din Slatina. În turul campionatului, FC Unirea va juca în deplasare, în etapa a 4-a, pe 10 septembrie, în compania grupării mai sus amintite.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, deplasări pentru albaiuliene

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, ultimele apariții în fața fanilor, și deplasări pentru albaiuliene. CSU Alba Iulia va intra în vacanță după acest duel de la Mediaș. Se apropie vacanța pentru conjudețenele care activează în Seria 9 din eșalonul terț. În etapa a 9-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea