Joi, ședință a Consiliului Judeţean Alba. Vezi cele mai importante proiecte de pe ordinea de zi!

sedinta CJA.jpgConsilierii județeni din Alba se întrunesc joi,  24 octombrie, ora 9.30, în şedinţă ordinară, în sala „Mihai Viteazul” a Palatului administrativ din municipiul Alba Iulia.

 Aleșii locuitorilor județului vor supune votului aprobarea planului operativ de actiune privind prevenirea si combaterea inzapezirii drumurilor judetene in perioada de iarna 2013-2014; stabilirea preturilor medii la principalele produse agricole pe baza carora se calculeaza veniturile din arenda in anul 2013; aprobarea cotizatiei Judetului Alba la Asociatia „Clubul Sportiv de Tenis Alba-Cugir” pe anul 2013 sau aprobarea achizitionarii de servicii de consultanta si reprezentare juridica.

ELIT

Şedinţa va avea următorul proiect al ordinii de zi:

1. Proiect de hotarare privind constatarea incetarii de drept a unui mandat de consilier judetean.

2. Proiect de hotarare privind validarea unui mandat de consilier judetean.

ADEZIUNE PLUS

3. Proiect de hotarare privind modificarea componentei nominale a Comisiei de specialitate nr.3 – Comisia administratie publica locala, juridica si ordine publica.

4. Proiect de hotarare privind aprobarea actualizarii Hotararii Consiliului Judetean Alba nr. 95din 25 iunie 2012 privind constituirea Consiliului Judetean Alba.

5. Proiect de hotarare privind numirea reprezentantului Judetului Alba in Adunarea Generala a Actionarilor la S.C. „Drumuri si Poduri Locale Alba” S.A. si aprobarea mandatului acestuia.

6. Proiect de hotarare privind numirea reprezentantului Judeţului Alba in Adunarea Generala a Acţionarilor la S.C. „Parcul Industrial Cugir” S.A. si aprobarea mandatului acestuia.

7. Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantului Judetului Alba in Adunarea Generala a Asociatiei „APA ALBA”.

8. Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantului Judetului Alba in Adunarea Generala a „ASOCIAŢIEI DE DEZVOLTARE INTERC OMUNITARA BLAJ ALBA (ABA.)”.

9. Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantului Judetului Alba in Adunarea Generala a „ASOCIAŢIEI DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARA SALUBRIS ALBA”.

10. Proiect de hotarare privind respingerea plângerii prealabile formulata de S.C. Transgilyen S.R.L., cu sediul in Comuna Sînpaul, Sat Sumurducu, Judetul Cluj, impotriva Hotararii Consiliului

Judetean Alba nr. 197/27.11.2012.

11. Proiect de hotarare privind includerea unor bunuri in Inventarul proprietatii private a Judetului Alba si aprobarea concesionarii acestora catre S.C. APA-CTTA S.A.

12. Proiect de hotarare privind aprobarea asocierii Judetului Alba, prin Consiliul Judetean Alba, cu Orasul Cugir, prin Consiliul Local, Inspectoratul Scolar Judetean Alba si Colegiul Tehnic „Ion D. Lazarescu” Cugir, in vederea functionarii Scolii Profesionale Cugir.

13. Proiect de hotarare privind aprobarea implementaţii Proiectului „Comitet de tineret in Romania pentru pacientii cu scleroza multipla (CTR-SM)” finantat prin Programul Tineret in Actiune al Comisiei Europene, in cadrul parteneriatului constituit intre Asociatia SM SPEROMAX Alba, Consiliul Judetean Alba si Societatea de Scleroza Multipla din Romania.

14. Proiect de hotarare privind indreptarea erorii materiale din cuprinsul Hotararii Consiliului Judeţean Alba nr. 217 din 27 decembrie 2012.

15. Proiect de hotarare privind indreptarea unei erori materiale din cuprinsul Hotararii Consiliului Judetean Alba nr. 166 din 25 septembrie 2013 privind modificarea Organigramei si a Statului de functii ale Bibliotecii Judetene „Lucian Blaga” Alba.

16. Proiect de hotarare pentru aprobarea „Planului operativ de actiune privind prevenirea si combaterea inzapezirii drumurilor judetene in perioada de iarna 2013-2014”.

17. Proiect de hotarare privind aprobarea incadrarii din categoria functionala de drumuri comunale si strazi, in categoria functionala de drumuri judetene, a unor drumuri din Judetul Alba.

18. Proiect de hotarare privind modificarea Statului de functii al Centrului de Cultura „Augustin Bena” Alba.

19. Proiect de hotarare privind modificarea Organigramei si a Statului de functii ale Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia.

20. Proiect de hotarare privind aprobarea Acordului de parteneriat dintre Directoratul General pentru Energie al Comisiei Europene si Consiliul Judetean Alba pentru sustinerea politicilor de dezvoltare sustenabila in domeniul energiei.

21. Proiect de hotarare pentru completarea Hotararii nr. 163 din 25.09.2013 privind aprobarea activitatilor cu care va fi implicat Judetul Alba in managementul si implementarea Proiectului „Imbunatatirea interventiilor in situatii de urgenta in zone greu accesibile” si a cheltuielilor legate de proiect.

2. Proiect de hotarare privind aprobarea unui Act aditional la Conventia de parteneriat nr. 9510/139/39/12.10.2010 incheiata intre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Alba, Arhiepiscopia Ortodoxa Romana Alba Iulia si Asociatia „Sf. Proroc Ilie Tesviteanul” Aiud.

23. Proiect de hotarare privind aprobarea Proiectului „Asistenta in consiliere, calificarea eficienta si servicii – ACCES pentru persoane vulnerabile” si a Acordului de parteneriat in vederea implementarii acestuia.

24. Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii Hotararii nr. 223/2012 privind stabilirea preturilor medii la principalele produse agricole pe baza carora se calculeaza veniturile din arenda, in anul 2013.

25. Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului general al Judetului Alba, bugetului propriu al Judetului Alba, bugetului creditelor interne si a bugetelor institutiilor publice si activitatilor finantate integral sau partial din venituri proprii, pe anul 2013.

26. Proiect de hotarare privind aprobarea conturilor de executie ale bugetului local al Judetului Alba, bugetului creditelor interne si bugetelor institutiilor publice si activitatilor finantate integral sau partial din venituri proprii, pentru trimestrul III al anului 2013.

27 Proiect de hotarare privind stabilirea de taxe locale si tarife datorate bugetului general al Judetului Alba, in anul 2014.

28. Proiect de hotarare privind aprobarea cotizatiei Judetului Alba la Asociatia „Clubul Sportiv de Tenis Alba-Cugir” pe anul 2013.

29. Proiect de hotarare privind aprobarea achizitionarii de servicii de consultanta si reprezentare juridica.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro