Rămâi conectat

Sport

Joi, în Parcul “Avram Iancu” va fi „Seara campioanelor” de la Volei Alba-Blaj *Concerte Hara şi Blackstar, plus sesiune de autografe!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba-Blaj este noua regină a voleiului feminin autohton, iar în „Mica Romă”se scrie istoria sportivă a județului Alba. Adevărata sărbătorire a câştigării titlului de campioană va fi joi, 30 aprilie, de la ora 18.00, în Parcul „Avram Iancu”, evenimentul intitulându-se sugestiv „Seara Campioanelor”.

Este prima întâlnire a voleibalistelor de aur cu publicul blăjean, după cucerirea titlului, iar punctul culminant îl va reprezenta cu siguranță melodia “O rază de soare”, imnul echipei Volei Alba-Blaj, interpretat de formaţia Blackstar, locaţia aleasă fiind sugestivă: locul unde înaintea fiecărui debut de campionat au avut loc prezentările oficiale ale lotului ce reprezintă „Mica Romă”.

Un club ce aniversează numai 4 ani de existenţă a repurtat un succes extraordinar prin câștigarea primului titlu de campioană!

Formaţia condusă de Darko Zakoc a izbutit o adevărată minune şi a spart toate barierele, provocând senzaţie naţională prin această performanţă. Cei prezenţi vor avea parte de un concert susţinut de Hara şi Blackstar, precum şi multe alte surprize, oferite de medaliatele noastre, ce se vor pune la dispoziţia fanilor pentru o sesiune de autografe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice, în cadrul Galei Sportului, eveniment organizat la Sala „Transilvania” și organizat de CJ Sibiu! Miruna Măda, sportiva originară din Alba, a fost desemnată, de curând, cel mai bun sportiv din județul Sibiu în anul 2023, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea