Ziarul Unirea

Jandarmii din Alba, la datorie de sărbătoarea „Sfintei Maria” pentru menținerea climatului de siguranță publică. Sfaturi pentru cetăţeni

Creștinii care sărbătoresc pe 15 august „Sfânta Maria” și vor fi prezenți sâmbătă la slujbele religioase organizate de lăcașele de cult din județ, trebuie să cunoască faptul că datorită probabilității participării unui număr semnificativ de persoane la manifestațiile religioase, este important ca aceștia să manifeste înțelegere față de toate restricțiile impuse de autorități pentru prevenirea Covid-19.

Efectivele de ordine publică din cadrul Jandarmeriei și Politiei vor fi la datorie mâine și vor asigura ordinea și siguranța publică în cadrul manifestaților religioase ce vor avea loc la mai multe biserici și mănăstiri din județ. În cadrul desfășurării acestor misiuni, efectivele implicate vor acționa prompt și vor sancționa orice încălcare a normelor de conviețuire socială sau a măsurilor de protecție.

ELIT

Forțele de ordine publică recomandă cetățenilor să respecte măsurile de prevenire a virusului Covid-19, să evite aglomerările de persoane, să asigure atenție copiilor și bunurilor personale, să nu consume băuturi alcoolice și sa dea dovadă de vigilență în zonele aglomerate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419