ISU Alba: 230 de persoane afectate și 27 de case inundate după ploaia torențială de ieri, din Apuseni

Potrivit ISU Alba, în urma precipitațiilor abundente din data de 15.06.2018 la nivelul județului Alba s-a intervenit pentru limitarea efectelor, iar situația pagubelor produse (estimativ-fizic) este următoarea:


Sistemul de Gospodărire a Apelor Alba a transmis către factorii interesați Avertizările si Atenționările Meteorologice si Hidrologice, au fost monitorizate si supravegheate principalele cursuri de apa si evoluția fenomenelor hidrometeorologice.

La nivelul Primăriei Ciuruleasa s-a întrunit Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru luarea masurilor operative care se impun in zonele afectate. S-a intervenit cu mijloace materiale si umane locale.

La nivelul Comitetului Local pentru Situații de Urgență al orașului Abrud s-a intervenit pentru securizarea zonelor periculoase, deblocarea podețelor, evacuarea apei din subsoluri cu ajutorul motopompelor.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Șugag s-a întrunit în ședință pentru stabilirea și luarea masurilor ce se impun pentru gestionarea situației de urgență create. S-a intervenit de către Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Șugag cu 11 membri, 2 buldoexcavatoare și o autospeciala pentru limitarea și înlăturarea pagubelor produse.

CITEȘTE ȘI: FOTO/ VIDEO: Inundații pe DN 74 Ciuruleasa-Brad și DJ 750B Vadu Moților – Poiana Vadului blocat din cauza aluviunilor aduse de pe versanți. La Buninginea, viitura a luat un garaj și o mașină

ISU Alba monitorizează evoluția evenimentelor – transmite reprezentantul inspectoratului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...