Ziarul Unirea
 

FOTO/ VIDEO: Inundații pe DN 74 Ciuruleasa-Brad și DJ 750B Vadu Moților – Poiana Vadului blocat din cauza aluviunilor aduse de pe versanți. La Buninginea, viitura a luat un garaj și o mașină

Ploaia torențială de vineri a produs mari probleme în Apuseni. DN 74 Ciuruleasa-Brad a fost inundat și DJ 750B Vadu Moților – Poiana Vadului a fost blocat din cauza aluviunilor aduse de pe versanți. La Buninginea, viitura a luat un garaj și o mașină.

A fost rupere de nori în Apuseni. Cantități mari de noroi au fost aduse de apă pe șosea iar pârâul Valea Buninginii s-a umflat, trecând peste drumul de la intrarea din sat. Pompierii au intervenit cu o autospeciala și o motopompă pentru evacuare apei din mai multe gospodării.

Drumul blocat a fost curățat cu două buldoexcavatoare.

Județul Alba se află în continuare sub cod galben de vreme rea. Sunt prognozate averse de ploaie, local 25l/mp, descărcări electrice, izolat grindină, vânt.

Localitățile vizate sunt Aiud, Ocna Mureș, Unirea, Jidvei, Baia de Arieș, Șona, Lupșa, Lopadea Nouă, Cetatea de Baltă, Sâncel, Lunca Mureșului, Mirăslău, Bucerdea Grânoasă, Fărău, Noșlac, Livezile, Sălciua, Poșaga, Hopârta, Mogoș, Rădești, Rimetea, Întregalde, Ocoliș, Râmeț, Ponor; zona de munte de peste cota 1800 m.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Haules Baules 15 iunie 2018 at 18:01

Continuati sa va macelariti padurile!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...