Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: Inundații pe DN 74 Ciuruleasa-Brad și DJ 750B Vadu Moților – Poiana Vadului blocat din cauza aluviunilor aduse de pe versanți. La Buninginea, viitura a luat un garaj și o mașină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ploaia torențială de vineri a produs mari probleme în Apuseni. DN 74 Ciuruleasa-Brad a fost inundat și DJ 750B Vadu Moților – Poiana Vadului a fost blocat din cauza aluviunilor aduse de pe versanți. La Buninginea, viitura a luat un garaj și o mașină.

A fost rupere de nori în Apuseni. Cantități mari de noroi au fost aduse de apă pe șosea iar pârâul Valea Buninginii s-a umflat, trecând peste drumul de la intrarea din sat. Pompierii au intervenit cu o autospeciala și o motopompă pentru evacuare apei din mai multe gospodării.

Drumul blocat a fost curățat cu două buldoexcavatoare.

https://youtu.be/MWuDeU-v7GQ

YouTube video

Județul Alba se află în continuare sub cod galben de vreme rea. Sunt prognozate averse de ploaie, local 25l/mp, descărcări electrice, izolat grindină, vânt.

Localitățile vizate sunt Aiud, Ocna Mureș, Unirea, Jidvei, Baia de Arieș, Șona, Lupșa, Lopadea Nouă, Cetatea de Baltă, Sâncel, Lunca Mureșului, Mirăslău, Bucerdea Grânoasă, Fărău, Noșlac, Livezile, Sălciua, Poșaga, Hopârta, Mogoș, Rădești, Rimetea, Întregalde, Ocoliș, Râmeț, Ponor; zona de munte de peste cota 1800 m.

[nggallery id=5799]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea