Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

IPJ Alba: „Salvează-ţi viaţa! Traversează regulamentar!” – campanie de informare şi prevenire accidente rutiere

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspectoratul de Pconcurs IPJ Alba Ziua Copilului 2013 (1)oliţie Judeţean Alba, în colaborare cu Consiliul Judeţean Alba desfăşoară Proiectul „Alba dă prioritate vieţii” ce are ca scop informarea pietonilor şi conducătorilor auto privind importanţa respectării regulilor de circulaţie rutieră.

Potrivit IPJ Alba, “proiectul se desfăşoară în 3 etape, fiecare având alt grup ţintă, astfel: etapa I destinată preşcolarilor, etapa a II-a destinată pietonilor, iar etapa a III-a conducătorilor auto.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 Azi, 03 iunie 2013, a debutat Etapa a II a proiectului – Campania de informare şi prevenire a accidentelor de circulaţie rutieră destinată pietonilor. Aceasta se desfăşoară până în 30 iunie şi presupune desfăşurarea mai multor activităţi precum:

Elaborarea şi distribuirea în cadrul activităţilor din trafic a 3000 pliante ce conţin informaţii şi recomandări pentru pietoni, în vederea prevenirii implicării acestora în accidente de circulaţie rutieră datorate traversării neregulamentare a drumului public;

  • · Realizarea unui spot video preventiv tematic cu consecinţele traversării neregulamentare;
  • · Înfiinţarea şi dotarea a 21 patrule şcolare, 6 în mediul urban şi 15 în mediul rural. Fiecare patrulă şcolară nou înfiinţată va fi dotată cu echipament în conformitate cu Regulamentul privind organizarea şi funcţionarea patrulelor şcolare de circulaţie şi anume:

                           – 6 veste reflectorizante inscripţionate cu logo “patrulă şcolară”,

                           – 6 şepci inscripţionate cu logo “patrulă şcolară”,

                           – 6 palete;

                           – 6 fluiere.

  • · Organizarea şi desfăşurarea de activităţi în trafic, în zonele cu risc victimal ridicat, cu rolul de informare a pietonilor, privind respectarea regulilor de circulaţie, pentru prevenirea implicării acestora în accidente rutiere.

Toate aceste activităţi vor fi organizate cu sprijinul financiar al Consiliului

Judeţean Alba.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită! Inițiatorii legii mirosurilor au explicat cum pot fi trași la răspundere cei care stau la bloc, în cazul în care ceilalți locatari se plâng de mirosul de mâncare gătită. Legea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea