Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

IPJ Alba: Campanie de informare publică privind condițiile legale de instalare și funcționare a sistemelor de supraveghere video. Ce trebuie să știe persoanele juridice și persoanele fizice autorizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspectoratul de Poliție Județean Alba continuă campania de informare publică privind condițiile legale de instalare și funcționare a sistemelor de supraveghere video. Persoanele juridice și persoanele fizice autorizate, care dețin bunuri, cu orice titlu, sunt obligate să  asigure paza acestora.    

În perioada 1 septembrie – 15 decembrie 2019, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, desfășoară campania de informare publică cu privire la aspectele legislative aplicabile domeniului protecției bunurilor și persoanelor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În continuarea informărilor, polițiștii aduc în atenția persoanelor juridice și persoanele fizice autorizate, care dețin bunuri, cu orice titlu, prevederile Legii 333 din 2003 privind paza bunurilor și valorilor și a normelor de aplicare a acesteia, referitoare la modul în care trebuie să-și protejeze bunurile deținute.

Astfel, asocierea măsurilor şi a mijloacelor de siguranţă prin introducerea mijloacelor mecanofizice de protecţie şi a sistemelor de detecţie, supraveghere şi alarmare se face în baza analizei de risc la efracţie, elaborată, de către un evaluator de risc, la securitate fizică, care va stabili care sunt metodele și mijloacele optime pentru realizarea unei protecții adecvate.

Evaluatorii de risc se regăsesc în Registrul Național al Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizică, care este postat pe site-ul Poliției Române https://www.politiaromana.ro/ro/structura-politiei-romane/unitati-centrale/directia-de-ordine-publica/serviciul-sisteme-de-securitate-private/registre-nationale.

 Neîndeplinirea acestei obligații se sancționează cu amendă de la 10.000 lei la 20.000 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase texte cu URARI creștine pe care le poți trimite prin SMS cu ocazia sărbătorilor pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cele mai frumoase și simple mesaje de Paște creștine. URARI și FELICITARI de Pastele 2024. Scurte mesaje pentru prieteni, profesori, colegi, pe care le puteți transmite prin SMS de Sfintele Paști Romanii trimit, rudelor și prietenilor, cu ocazia sărbătorilor de Paște milioane de mesaje simple prin SMS. Iată mai jos ce mesaje de Paşte poţi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea