Rămâi conectat

Ştirea zilei

IPJ Alba a demarat o ANCHETĂ în cazul câinelui legat în lanț de un stâlp și lăsat să moară de foame lângă drum, într-un sat din Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

IPJ Alba a demarat o ANCHETĂ în cazul câinelui legat în lanț de un stâlp, lăsat să moară de foame lângă drum, într-un sat din Apuseni.

După apariția în spațiul media al cazului câinelui din rasa Ciobănesc Mioritic, care a stat 3 zile pe marginea unui drum, legat cu un lanț scurt de un stâlp și lăsat să moară de foame, în satul Gura Sohodol, din apropiere de orașul Câmpeni, polițiștii din Alba au demarat o anchetă în cadrul unui dosar penal, cu privire la posibile fapte de cruzime față de animale.

Reprezentanții instituției au transmis de asemenea că în cazul în care afirmațiile agentului care ar fi declarat că nu are competențe se vor dovedi a fi reale, conducerea inspectoratului va dispune măsurile administrative sau disciplinare, după caz.

Citește și: FOTO/ VIDEO: Câine legat în lanț de un stâlp, lăsat să moară de foame lângă drum, într-un sat din Apuseni
Punctul de vedere al IPJ Alba:

”Referitor la informațiile apărute în spațiul public, potrivit cărora polițiștii ar fi fost sesizați cu privire la un câine legat de un stâlp și lăsat fără mâncare, în comuna Sohodol, Compartimentul Informare și Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Alba este abilitat să facă următoarele precizări:

Din verificările efectuate până în prezent, a rezultat că polițiștii nu au fost sesizați prin 112 cu privire la această situație, iar, în prezent, sunt efectuate cercetări pentru a se stabili dacă afirmația potrivit căreia un polițist ar fi declarat că nu are competențe, reflectă o situație reală.

În cazul în care cele afirmate se vor confirma, conducerea inspectoratului va dispune măsurile administrative sau disciplinare, după caz.

În urma apariției în spațiul public a imaginilor în care apare un câine legat de un stâlp, în localitatea Sohodol, sunt efectuate cercetări, în cadrul unui dosar penal, cu privire la posibile fapte de cruzime față de animale.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea