Rămâi conectat

Sport

Ionuț Zincă (CS Unirea Alba Iulia), la Campionatele Mondiale de seniori la orientare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ionuț Zincă, legitimat la CS Unirea Alba Iulia, participă în această perioadă la Campionatul Mondial de Seniori, la orientare, cea mai importantă competiție a anului, găzduită de localitatea Sigulada din Letonia.

Sportivul în vârstă de 34 de ani va lua startul în două probe, mâine (marți, 7 august), în cursa de medie distanță, iar sâmbătă, 11 august, în finala probei de lungă distanță. Acesta a devenit zilele trecute dublu campion la alergare montană, la Câmpulung, concurând pentru Steaua și este considerat de specialiști drept cel mai valoros sportiv din istoria orientării românești.

Menționăm că în acest an, la Brașov, echipa CS Unirea Alba Iulia a izbutit un rezultat deosebit, cucerind în premieră titlul național. Drept consecință, sportivii uniriști au fost selecționați pentru a reprezenta România la cele mai importante competiții ale anului, Tamas Bogya regăsindu-se în lotul prezent la Campionatele Europene de Seniori din Elveția. Ionuț Zincă va face parte, cel mai probabil, atât din lotul României pentru Campionatele Mondiale de Orientare care se vor desfășura în luna august în Letonia cât și din loturile naționale pentru Campionatul European și cel Mondial de alergare montană. Marius Anghel, responsabil al secției de Orientare din cadrul CS Unirea Alba Iulia, ne-a mai informat că la Alba Iulia, în perioada 31 august – 2 septembrie, se vor desfășura Campionatele Naționale de Orientare în Alergare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea