Rămâi conectat

Sport

Ionuț Neag (ex-Juventus București) a semnat cu ACS Șirineasa, liderul Seriei a 4-a din Liga a 3-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ionuț Neag, apărătorul originar din Pianu, a semnat cu ACS Șirineasa, liderul detașat din Seria a 4-a a Ligii a 3-a, după ce și-a reziliat contractul cu prim-divizionara Juventus București.

Fundașul în vârstă de 23 de ani a fost atras de oportunitatea unei campanii de promovare în eșalonul superior, deși a mai avut oferte de la alte conjudețene, Metalurgistul Cugir și Performanța Ighiu, dar și de la două cluburi din Liga a 2-a.  În tur, la divizionara terță a evoluat și portarul albaiulian Mihai Mincă, după ce a fost înlăturat de la CFR Cluj, însă acesta s-a despărțit de gruparea de Liga a 3-a și deocamdată nu are angajament.

Prezent în lotul României la Campionatul European din 2011, Under 17, din Serbia, Neag a semnat o înțelegere valabilă pe trei ani și jumătate cu echipa patronată de Nicolae Sarcină, ce dispută jocurile interne la Petroșani. Dintre viitorii coechipieri a mai jucat alături de Oct. Vasile, Stoenac și Voinea, un alt venit fiind M. Coman (CFR Cluj, dorit şi de… Unirea Alba Iulia).

A fost o ofertă foarte bună pentru mine, atât financiar, cât și în privința lucrurilor care se doresc aici. M-a atras proiectul, se vrea performanță, suntem aproape promovați în Liga a 2-a și se dorește mult mai mult, sunt gânduri îndrăznețe la ACS Șirineasa. Este important să joc, să mă pun pe picioare, să îmi revin după ce am traversat o perioadă mai puțin plăcută„, a declarat fotbalistul ce va împlini 24 de ani în 18 februarie. Ionuț Neag a mai trecut pe la „U” Cluj, Petrolul Ploiești, Gaz Metan Mediaș, CSM Rm. Vîlcea și Juventus București, cu care a acces în Liga 1 în vară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea