Rămâi conectat

Sport

Ion Țiriac, ”câine roșu”. Milionarul ar putea prelua echipa din Ștefan cel Mare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ion Țiriac, ”câine roșu”. Milionarul ar putea prelua echipa din Ștefan cel Mare

Ionuț Negoiță chiar este pregătit să renunțe la pachetul de acțiuni de la Dinamo, iar omul de afaceri a dezvăluit o variantă spectaculoasă pentru fanii din Ștefan cel Mare. Acesta vrea să îi cedeze gratis acțiunile miliardarului Ion Țiriac.

”Domnul Țiriac este un dinamovist pursânge. Are o expertiză sportivă de necontestat, a organizat și organizează turnee la cel mai înalt nivel, are o avere considerabilă, prin urmare cred că este cea mai bună soluție pentru Dinamo.

Și îmi exprim disponibilitatea fermă de a-i ceda gratuit pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo. Cu o minimă condiție, anume aceea de a realiza investiții în club prin care să readucă Dinamo acolo unde îi este locul, să facă performanță. În condițiile in care îl cedez gratuit, cred că este o afacere extrem de bună pentru dânsul și sper sa accepte și să reușească sa readucă Dinamo acolo unde ii este locul”, a spus Ionuț Negoiță, pentru Gazetă.

Ion Țiriac s-a amuzat pe seama lui Dinamo

Ion Țiriac este fanul lui Dinamo, dar asta nu l-a împiedicat să ironizeze clubul din Ștefan cel Mare, pe Arena Națională, atunci când Simona Halep și-a prezentat trofeul câștigat la Wimbledon. Totuși, miliardarul a susținut de mai multe ori că nu se pricepe la fotbal și că nu e tentat să investească în sportul ”rege”.

„Într-un joc de tenis, cum se spune pe englezeşte, într-un game, 30-0 sau 0-30 este cel mai important scor. Ca 2-0 la fotbal. Bine, încă n-a fost 30-0 la fotbal, dar aşa cum se duce Dinamo, poate iese. Îmi poare rău, e echipa mea. Să ne întoarcem la tenis”, a spus Țiriac.

În acel moment, toți fanii prezenți pe stadion au început să râdă, inclusiv Simona Halep fiind amuzată de spusele lui Ion Țiriac.

sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea