Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba: Sunt şi voi rămâne un om de administraţie, interesat de problemele cetăţenilor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
  • Scrisoare deschisă a lui Ion Dumitrel către locuitorii judeţului Alba

 Doresc să-i atenţionez pe locuitorii judeţului Alba că unii politicieni au început deja campania electorală, deşi alegerile vor avea loc de-abia în vara acestui an. De aceea, cele mai multe dintre articolele ce apar în presă trebuie puse sub semnul întrebării din cauza lipsei de obiectivitate a celor care le scriu şi plătesc pentru a le publica în ziare.
Eu şi colegii mei primari, viceprimari, consilieri locali şi consilieri judeţeni, membri ai Partidului Democrat Liberal, am format şi formăm o echipă puternică, care de 8 ani, la nivel local, şi-a făcut datoria faţă de oameni. De aceea, vom continua împreună să lucrăm pentru acest judeţ. Eu, în noul meu mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Alba, voi continua, ca şi până acum, să lucrez pentru toate localităţile acestui judeţ, indiferent de partidul politic din care face parte primarul.
Vreau să-i anunţ pe toţi locuitorii judeţului Alba că, în campania electorală din acest an, care pentru mine începe doar în luna mai, pe mine nu mă va avea nimeni partener într-o bălăcăreală politică în care doar se împroaşcă cu noroi în toate părţile. Eu vreau să vorbesc despre ceea ce am făcut pentru oameni. Trăim într-o zonă civilizată a României, nu în balcanismul bucureştean şi trebuie să respectăm acest lucru.
Deşi am fost atacat şi împroşcat cu noroi, în mod repetat, în ultima perioadă, vreau să le spun adversarilor mei că nu sunt supărat pe ei pentru toate acestea. Îmi pare însă rău că oamenii sunt minţiţi de ei şi induşi în eroare.
La fel ca şi până acum, mă dezic de stilul tradiţional de a face politică şi o să stau departe de această bălăcăreală care nu aduce nimic bun pentru nimeni. Am fost şi rămân un politician atipic, dar, înainte de toate, sunt un om de administraţie preocupat de problemele cetăţenilor.

Ion DUMITREL, preşedintele Consiliului Judeţean Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea