Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr, liderul ALDE Alba: ”Presiunile primarului și ale echipei PSD din comuna Lupșa sunt tot mai mari față de viceprimarul Radu Penciu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alături de Ioan Lazăr, președintele ALDE Alba, vineri la conferința de presă săptămânală ar fi trebuit să participe și Radu Penciu, viceprimarul comunei Lupșa, cel care pentru o scurtă perioadă de timp a îndeplinit funcția de primar al comunei. Dar, primarul comunei Lupșa a refuzat să-i aprobe cererea de concendiu, și acesta a fost în imposibilitatea de a participa.

”La conferința de presă ar fi trebuit să participe Radu Penciu, viceprimarul comunei Lupșa, cel care, pentru o scurtă perioadă de timp a îndeplinit funcția de primar al comunei, pentru că primarul de acolo a fost suspendat, are probleme cu Justiția. Prin diferite tertipuri avocățești a reușit să revină din nou în fruntea primăriei. Presiunile dânsului și ale echipei  PSD din comuna Lupșa, aliații noștri de la guvernare, sunt tot mai mari față de viceprimarul Penciu. Nu a vrut, de când a revenit în funcția de primar, să îi dea nici o  o atribuție de serviciu. Dânsul și-a exprimat dorința de a veni la conferința de presă alături de mine, și-a făcut cerere de concendiu ca să nu vină în timpul programului de serviciu, dar domnul primar nu i-a aprobat.

Am cunoștință despre activitatea domnului primar, care stă toată ziua și se uită la buldoexcavatoare. Probabil, vrea să învețe să lucreze pe buldoexcavator. Am înțeles că proiectele inițiate de dânsul sunt subevaluate, nu participă nimeni la licitații. Sper din tot sufletul ca după data de 26 mai, domnul primar să obțină un rezultat în comuna Lupșa pe măsură pentru tot ceea ce a făcut în acea comună și pentru tot ceea ce întreprinde împotriva aliatului Radu Penciu”, a declarat Ioan Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea