// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Ioan Lazăr, liderul ALDE Alba: ”O fostă procuroare care se ocupa de furturi de găini, roșie în cuget și în simțiri, îl critică vehement pe Tudorel Toader”

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, vineri în cadrul unei conferințe de presă, a adus în discuție criticile adresate ministrului Tudorel Toader. El susține că, în ultima vreme, criticile la adresa ministrului Justiției s-au întețit, și că, mai nou, toată lumea îl critică, atât pricepuții cât și nepricepuții.

Trebuie să vă spun că Tudor Toader nu este un ministru asumat politic de ALDE, nu este pe locul care îi revine ALDE. Tudorel Toader este un ministru independent, iar locul, așa cum s-au negociat funcțiile în guvern, aparține PSD.

El a avut și are în continuare o susținere din partea ALDE. Acum, văd că toate tunurile sunt puse pe el. Critica o fac atât pricepuții, cât și nepricepuții. Toată lumea îl critică pe Tudorel Toader.  (…)  

Mai nou, un mare critic al domnului Tudorel Toader, o doamnă fostă procuror, roșie în cuget și în simțiri, și îmbrăcăminte, este vorba de Alice Drăghici, care, cu atâta seninătate îl critica pe Tudorel Toader,  ne spune că ea a fost procuror comunist, dar se ocupa de furturi de găini. Vă dați seama, dacă un procuror care se ocupa de furturi de găini îl critică pe Tudorel Toader, nu vă mai repet funcții și calificative: fost membru al Curții Constituționale, membru al Comisiei de la Veneția, rector, un fost procuror care se ocupa de furturi de găini vine și îl critică, îl face cu ou și cu oțet. Trist, dar adevărat”, a declarat Ioan Lazăr.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419