Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr, liderul ALDE Alba: ”O fostă procuroare care se ocupa de furturi de găini, roșie în cuget și în simțiri, îl critică vehement pe Tudorel Toader”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, vineri în cadrul unei conferințe de presă, a adus în discuție criticile adresate ministrului Tudorel Toader. El susține că, în ultima vreme, criticile la adresa ministrului Justiției s-au întețit, și că, mai nou, toată lumea îl critică, atât pricepuții cât și nepricepuții.

Trebuie să vă spun că Tudor Toader nu este un ministru asumat politic de ALDE, nu este pe locul care îi revine ALDE. Tudorel Toader este un ministru independent, iar locul, așa cum s-au negociat funcțiile în guvern, aparține PSD.

El a avut și are în continuare o susținere din partea ALDE. Acum, văd că toate tunurile sunt puse pe el. Critica o fac atât pricepuții, cât și nepricepuții. Toată lumea îl critică pe Tudorel Toader.  (…)  

Mai nou, un mare critic al domnului Tudorel Toader, o doamnă fostă procuror, roșie în cuget și în simțiri, și îmbrăcăminte, este vorba de Alice Drăghici, care, cu atâta seninătate îl critica pe Tudorel Toader,  ne spune că ea a fost procuror comunist, dar se ocupa de furturi de găini. Vă dați seama, dacă un procuror care se ocupa de furturi de găini îl critică pe Tudorel Toader, nu vă mai repet funcții și calificative: fost membru al Curții Constituționale, membru al Comisiei de la Veneția, rector, un fost procuror care se ocupa de furturi de găini vine și îl critică, îl face cu ou și cu oțet. Trist, dar adevărat”, a declarat Ioan Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea