Rămâi conectat

Ştirea zilei

INVESTIȚIE într-un cartier din Alba Iulia: Rețeaua electrică s-a extins, grație unui proiect de peste 2 milioane de lei

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

INVESTIȚIE într-un cartier din Alba Iulia: Rețeaua electrică s-a extins, grație unui proiect de peste 2 milioane de lei

Lucrările de extindere a rețelei electrice din zona Partoș, Alba Iulia, au fost finalizate. Proiectul este în valoare de 2.248.828,51 lei.  50% din proiect a fost finanțat de Primăria Alba Iulia, cealaltă jumătate fiind finanțată de DEER (Distribuție Energie Electrică România).

”Vești bune pentru cetățenii din Partoș, zona străzii Ana Ipătescu. Astăzi a avut loc recepția lucrării de extindere a rețelelor electrice, o lucrare co-finanțată de Primăria Alba Iulia și DEER (Distribuție Energie Electrică România). Valoarea totală a proiectului de extindere a fost de 2.248.828,51 lei, din care fiecare partener a contribuit cu 50%. Străzile pe care s-a intervenit sunt: Ana Ipătescu, Gheorghe Magheru, Nicolae Golescu, Costache Romanescu, Alexandru Zane, Cezar Boliac, Elena Cuza.

Au fost realizați 6,8 km de rețele electrice subterane, 22 firide de distribuție și un post de transformare în anvelopă de beton care asigură condițiile de branșare la rețea pentru toate locuințele de pe străzile publice din zonă.

Începând de mâine cetățenii pot depune cereri de Aviz Tehnic de Racordare (ATR) la operatorul de distribuție a energiei electrice, DEER Sucursala Alba. După ce locuințele vor fi branșate la noua rețea, vechii stâlpi, total inestetici și cu prea multe cabluri atârnând, vor dispărea din peisaj.

De asemenea cetățenii care locuiesc pe străzi private și doresc extinderea rețelelor electrice pe aceste străzi, pot solicita DEER extinderea rețelelor electrice în conformitate cu ordinele ANRE 36/2029 și 159/2020, lucrările fiind co-finanțate în acest caz de DEER și solicitanții privați.” a declarat Marius Filimon pe pagina personală de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea