Rămâi conectat

Sport

Într-un test de final de an, la handbal masculin, Lotul Naţional al României (tineret) – Voinţa Savini Due Sebeş 30-33

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nou-promovata Voinţa Savini Due Sebeş a susţinut la Sighişoara un meci amical cu Lotul Naţional al României (tineret, jucători sub 20 de ani), echipa condusă de Alexandru Weber impunându-se cu 33-30 (17-14).

A fost o partidă de verificare foarte utilă, joc în care băieţii s-au mişcat bine, în special în actul secund„, a declarat antrenorul Alexandru Weber, ce s-a bazat pe următorul efectiv Cornel Medrea, Radu Balasz – Cristian Suciu, Ionuţ Cărăgui, Iulian Grozav, Raul  Muntean, Adrian Ţone, Vlad Breazu, Iancu Mărginean, Mihai Macarie, Lucian Nimu, au absentat Liviu Moga, Cristian Opincariu, Florin Baciu, Adrian Cunţan şi Lucian Preda (ultimul accidentat)

Gruparea din Sebeş a terminat turul în Seria B din Divizia A pe locul secund, după un parcurs foarte bun, 28 de puncte, 9 victorii, un egal şi un unic eşec, ultimele 9 întâlniri fiind fără eşec (8 succese consecutive şi o remiză la Cluj. Returul se va relua în data de 26 ianuarie 2014, cu un meci în Sala “Florin Fleşeriu”, cu HCM Făgăraş.

*Turneu la Deva pentru fete

Deşi este pauză competiţională, echipele din Sebeş continuă antrenamentele. Astfel, la feminin, HC Alba Sebeş va participa în 28 şi 29 decembrie la Deva, la un turneu amical, alături de Cetate Deva, HCM Baia Mare şi Lotul Naţional de tineret (sub 21 de ani), condus de Seviştean Popa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea