Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Într-o partidă de verificare, Metalurgistul Cugir – Hermannstadt II 3-0 (1-0)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o partidă de verificare disputată sub Drăgana, Metalurgistul Cugir a întâlnit o altă divizionară terță, Hermannstadt II, pe care a învins-o cu scorul de 3-0 (1-0).

Golurile au fost marcate de Făgărășanu (24, după o acțiune colectivă, șut din 14 metri), Șuteu (52, la o centrare de la Neagu) și Dicu (58, din pasa lui Cercel). Antrenorul Călin Moldovan a mizat pe Crivăț – Bold, Ov. Morariu, Dohotariu, Vitinha – Șaucă, Necșulescu, Dican, P. Păcurar – Făgărășanu, Cîrstean; au mai intrat Vărărean, M. Neagu, Cercel, Dicu, Șuteu și Itu (la primul meci al anului); absent Șt. Radu, nu au evoluat N. Bănică și Vîjdea, iar fundașul Lang (Comuna Recea) trebuie să-și aducă documentele de la fostul club, la care a jucat în toamnă.

Conform programului, “roș-albaștrii” ar trebui să susțină sâmbătă, 23 februarie, ultimul amical, pe teren propriu, cu Unirea Ungheni (Liga a IV-a Mureș, adversara Unirii Alba Iulia în jocul de ieri după-amiază).

Până în prezent, în jocurile test invernale, Metalurgistul are patru victorii (3-1 cu Sportul Petrești, 1-0 în deplasare cu CS Hunedoara, 5-0 cu Cozia Călimănești și 3-0 cu Hermannstadt II) și o înfrângere (1-3 cu “U” Cluj).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea