Rămâi conectat

Sport

Într-o partidă de verificare, CS Florești – CIL Blaj 5-4 (1-2) | Oaspeții au condus cu 4-1 în minutul 65!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj a susținut o partidă de verificare în deplasare, cu CS Florești, liderul Ligii a 4-a Cluj, un meci nebun pierdut cu 4-5 (2-1) de gruparea din Alba după ce a condus cu 2-1 la pauză și avea 4-1 în minutul 65, oponenții marcând ultimele două goluri în minutele 87 și 90+2!
Blăjenii au punctat prin Acatrinei (30) – un jucător nou-venit ce a lăsat o impresie excelentă, H. Popa (42), Mercean (51), Comănici (57)
CIL: R. Damian – Vasiu, Mercean, H. Popa, Gombocz (ex-Industria Galda și Tineretul Șona) – Juncan, Șerban, Acatrinei (23 de ani, AFC Odorheiu), Voic, M. Coman, D. Mihu; au mai intrat Cherteș – Fodor, Ioo, Varga, Comănici, Moldovan, Cioancă; au absentat Ciugudean, Pop, Pintea, Tulea (majoritatea titulari în tur în defensivă)
Gruparea pregătită de Septimiu Boancăș a mai jucat cu Gaz Metan Mediaș II (scor 1-4, gol H. Popa) și mai are amicale cu Spicul Daia Română, Tineretul Șona și CSU Alba Iulia.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea