Rămâi conectat

Sport

Întorsătură spectaculoasă: Ioan Budin la… Sportul Petrești, via Voința Stremț!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Întorsătură spectaculoasă de situație în cazul lui Ioan Budin, care va fi implicat în organigrama formației Sportul Petrești, după ce în urmă cu o săptămână era anunțat la Voința Stremț.

UPDATE:

Informațiile furnizate din cadrul clubului Sportul Petrești nu s-au concretizat în mod oficial, Ioan Budin anunțând aseară, prin intermediul rețelelor de socializare, că rămâne la Voința Stremț. Aceasta nu exclude însă discuțiile existente între părți.

Mariajul fotbalistic al acestuia cu echipa din Stremț nu a durat decât câteva zile, iar fostul finanțator al formației Trasalpina Șugag, dispărută în această vară, se va alătura staff-ului administrativ al altei formații de pe Valea Sebeșului. Discuțiile se poartă în această seară, și în jurul transferului portarului M. Lazăr (Transalpina), o posibilă funcție fiind aceea de director sportiv.

Citește și:  Și Transalpina Șugag se retrage din Liga a IV-a! Ioan Budin, cu o parte de jucători, la Voința Stremț *Dacia Mihalț poate prelua locul vacant

Nu ar fi exclus ca sub comanda lui Doru Oancea să ajungă și câțiva jucători ai Transalpinei, ce au cochetat cu Voința Stremț, Cutean, Gh. Rîșniță sau V. Mureșan, asta în funcție și de doleanțele antrenorului.

Este o altă mutare importantă în arealul Ligii a IV-a, după aceea a antrenorului Adorian Himcinschi la CS Zlatna, urmată de înregimentarea câtorva jucători de la Transalpina Șugag, nume precum Pojar, Mura, Diaconu, Al. Lăcătuș sau B. Găldean.

În altă ordine de idei, firma Joma va deveni sponsor tehnic al echipei Sportul Petrești în următorii trei ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea