Întorsătură spectaculoasă: Ioan Budin la… Sportul Petrești, via Voința Stremț!

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Întorsătură spectaculoasă de situație în cazul lui Ioan Budin, care va fi implicat în organigrama formației Sportul Petrești, după ce în urmă cu o săptămână era anunțat la Voința Stremț.

UPDATE:

ELIT

Informațiile furnizate din cadrul clubului Sportul Petrești nu s-au concretizat în mod oficial, Ioan Budin anunțând aseară, prin intermediul rețelelor de socializare, că rămâne la Voința Stremț. Aceasta nu exclude însă discuțiile existente între părți.

Mariajul fotbalistic al acestuia cu echipa din Stremț nu a durat decât câteva zile, iar fostul finanțator al formației Trasalpina Șugag, dispărută în această vară, se va alătura staff-ului administrativ al altei formații de pe Valea Sebeșului. Discuțiile se poartă în această seară, și în jurul transferului portarului M. Lazăr (Transalpina), o posibilă funcție fiind aceea de director sportiv.

Citește și:  Și Transalpina Șugag se retrage din Liga a IV-a! Ioan Budin, cu o parte de jucători, la Voința Stremț *Dacia Mihalț poate prelua locul vacant

Nu ar fi exclus ca sub comanda lui Doru Oancea să ajungă și câțiva jucători ai Transalpinei, ce au cochetat cu Voința Stremț, Cutean, Gh. Rîșniță sau V. Mureșan, asta în funcție și de doleanțele antrenorului.

Este o altă mutare importantă în arealul Ligii a IV-a, după aceea a antrenorului Adorian Himcinschi la CS Zlatna, urmată de înregimentarea câtorva jucători de la Transalpina Șugag, nume precum Pojar, Mura, Diaconu, Al. Lăcătuș sau B. Găldean.

În altă ordine de idei, firma Joma va deveni sponsor tehnic al echipei Sportul Petrești în următorii trei ani.

Dan HENEGAR

4 Comentarii

Chiar eu 14 august 2018 at 19:08

Se plimba si grasu asta prin tot judetul,nu mai stie ce club sa dizolve.
Dispare si Petrestiul in maxim 2 ani,daca se lasa condus de toti tractoristii care au si eu niste cascaval in buzunar.

Dan 15 august 2018 at 13:52

Au cașcaval pe dracu. 10-15000 de euro sunt bani? . Atât te costa o echipa de liga IV pe an. Banii aia ii faci cu doua basculante într-o luna la autostrada.

Fost jucător 14 august 2018 at 23:30

Domnu Dan de unde preiei informatiile? Nu te grăbi….informeaza-te de la cunoscuți. Nu cred ca Zlatna va fi antrenată de domnul Himcinschi…

Mata 15 august 2018 at 12:31

Problema e ca nu mai au cascaval, numa’ datorii :))))

Comentariile sunt oprite