Rămâi conectat

Sport

Și Transalpina Șugag se retrage din Liga a IV-a! Ioan Budin, cu o parte de jucători, la Voința Stremț *Dacia Mihalț poate prelua locul vacant

Dan HENEGAR

Publicat

în

Configurația viitoarei stagiuni în Liga a IV-a rămâne, cel puțin până joi, 9 august, când este fixată stabilirea țintarului, o necunoscută, ultima informație fiind retragerea altei echipe, Transalpina Șugag!Este o situație complicată, nu putem spune exact numărul echipelor. Sperăm să ajungem la 16”, a declarat Cristian Petropulos, președintele AJF Alba, la Radio Unirea FM.

Conform informațiilor vehiculate în lumea fotbalului județean, Ioan Budin, finanțatorul echipei de pe Valea Sebeșului, s-ar implica la Voința Stremț, unde ar ajunge cu o parte dintre jucători (nume precum M. Lazăr, Cutean, Gh. Rîșniță sau V. Mureșan, pe urmele fostului coechipier Goangă, deja în curtea Stremțului). Transalpina Șugag a fost lider de toamnă stagiunea anterioară, fiind implicată în lupta pentru promovare până la acel scandal din Sâmbăta Mare, 4-5 cu CS Ocna Mureș (cu arbitrul Mihai Domșa) și a jucat și finala Cupei României, faza județeană, de la Galtiu (2-3 cu Sportul Petrești). Însă, o serie de alți jucători, Pojar, P. Lazăr, Mura, N. Găldean, Șufană, B. Găldean sau Diaconu, stau în așteptare, fiind curtați, “la pachet” sau individual de echipe precum Viitorul Sîntimbru.

“Intenționez să activez doar la nivel de juniori la Șugag. În scurt timp o să anunț oficial AJF Alba de intențiile mele”, a spus Ioan Budin. Transalpina Șugag (s-a vehiculat faptul că va evolua la Vințu de Jos) ar reprezenta al treilea abandon estival, după Fortuna Lunca Mureșului și Cuprirom Abrud, în “așteptare” fiind Dacia Mihalț, ce ar intra la cerere, precum Navobi Cricău și Viitorul Vama Seacă.

Pe lângă CSU Alba Iulia vor fi noutăți și în Liga a V-a echipe precum Voința Teiuș, o formație nou-înființată din Ighiu, Arieșul Baia de Arieș, plus revenirile altor două combatante, Șoimii Ciumbrud și AFC Pianu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea