Și Transalpina Șugag se retrage din Liga a IV-a! Ioan Budin, cu o parte de jucători, la Voința Stremț *Dacia Mihalț poate prelua locul vacant

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Configurația viitoarei stagiuni în Liga a IV-a rămâne, cel puțin până joi, 9 august, când este fixată stabilirea țintarului, o necunoscută, ultima informație fiind retragerea altei echipe, Transalpina Șugag!Este o situație complicată, nu putem spune exact numărul echipelor. Sperăm să ajungem la 16”, a declarat Cristian Petropulos, președintele AJF Alba, la Radio Unirea FM.

Conform informațiilor vehiculate în lumea fotbalului județean, Ioan Budin, finanțatorul echipei de pe Valea Sebeșului, s-ar implica la Voința Stremț, unde ar ajunge cu o parte dintre jucători (nume precum M. Lazăr, Cutean, Gh. Rîșniță sau V. Mureșan, pe urmele fostului coechipier Goangă, deja în curtea Stremțului). Transalpina Șugag a fost lider de toamnă stagiunea anterioară, fiind implicată în lupta pentru promovare până la acel scandal din Sâmbăta Mare, 4-5 cu CS Ocna Mureș (cu arbitrul Mihai Domșa) și a jucat și finala Cupei României, faza județeană, de la Galtiu (2-3 cu Sportul Petrești). Însă, o serie de alți jucători, Pojar, P. Lazăr, Mura, N. Găldean, Șufană, B. Găldean sau Diaconu, stau în așteptare, fiind curtați, “la pachet” sau individual de echipe precum Viitorul Sîntimbru.

ELIT

“Intenționez să activez doar la nivel de juniori la Șugag. În scurt timp o să anunț oficial AJF Alba de intențiile mele”, a spus Ioan Budin. Transalpina Șugag (s-a vehiculat faptul că va evolua la Vințu de Jos) ar reprezenta al treilea abandon estival, după Fortuna Lunca Mureșului și Cuprirom Abrud, în “așteptare” fiind Dacia Mihalț, ce ar intra la cerere, precum Navobi Cricău și Viitorul Vama Seacă.

Pe lângă CSU Alba Iulia vor fi noutăți și în Liga a V-a echipe precum Voința Teiuș, o formație nou-înființată din Ighiu, Arieșul Baia de Arieș, plus revenirile altor două combatante, Șoimii Ciumbrud și AFC Pianu.

Dan HENEGAR

9 Comentarii

axe 7 august 2018 at 14:28

Ca sugagul isi face o noua echipa chiar nu se stie deloc de dumneavoastra?Doar de Vointa Teius…

Dan HENEGAR 7 august 2018 at 14:52

chiar informatia aceasta nu o aveam, va multumim…

Andrei 7 august 2018 at 14:49

Au reusit sa distruga o echipa frumoasa , care a jucat toate meciurile doar pe teren … pacat ca nu s-au gasit oameni care sa poata conduce echipa asta frumoasa !Care a rezistat un retur intreg fara conducere sau altele !!!
o sa treaca ani pana va mai fi echipa in Sugag care sa prinda podiumul !

axe 7 august 2018 at 15:37

eu am crezut ca datele scrise le luati direct de la Ajf,unde, din ce stiu eu sugagul are deja inscrisa echipa.O zi buna!

Dan HENEGAR 7 august 2018 at 16:34

cei de la AJF Alba inca nu stiu nici ei cum se mișcă lucrurile, ca sunt dependente Liga a 4-a și Liga a V-a

Kuku 7 august 2018 at 15:45

Dacia Mihalt nu are ce cauta in nici o liga…..e prea multa ciobanime acolo,sunt in urma cu 100 de ani….Cine se intreaba de ce,sa se intereseze ce s-a intamplat in ultima etala,cu Viitorul Vama Seaca…..arbitru batut,amenintari cu cutitul,etc….

Sugajean 7 august 2018 at 16:58

E pacat ca o echipa care termina turul pe locul 1 , sa ajunga sa nu mai fie din cauza proastei gestionari a situatiei din partea oficialilor !!!

jonh 8 august 2018 at 10:58

Acum a ajuns mare investitor la Stremt :)))) si el nu a platit jucatorii atatea luni , cand a trebuit sa plateasca sa retras :))) buna achizitie , numai asa dispare si Stremtul de pe harta fotbalului mic .

Iliuta 8 august 2018 at 19:52

Omul bun la toate:))) a demis antrenorul cand a terminat turul pe primul loc si cu puncte avans, buna decizie si înțeleapta ca sa nu trebuiască sa mai plateasca salariul si a adus altul care a antrenat pe gratis numai sa fie antrenor in liga a 4 a:)))

Comentariile sunt oprite