Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Inter Unirea – Industria Galda și Viitorul Vama Seacă – Spicul Daia Română, în semifinalele Cupei României, faza județeană

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inter Unirea – Industria Galda de Jos și Vitorul Vama Seacă – Spicul Daia Română se vor duela în semifinalele Cupei României, faza județeană, meciuri programate miercuri, 17  mai, ora 18.00.

În acest an,  finala Cupei României se va disputa  pe Stadionul „Cetate”, în 10-11 iunie, în discuție fiind și terenul sintetic din Sebeș!

Sunt dispute interesante, în condițiile în care Inter Unirea a produs, în toamnă, prima înfrângere stagională pentru Industria Galda, marea favorită a luptei pentru câștigarea campionatului. Gădenii s-au revanșat în retur, cu un net 4-0. Viitorul Vama Seacă a învins cu 5-0 în deplasare, la Daia, iar în penultima etapă este iarăși joc direct în comuna Hopârta, în 28 mai.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cele 4 echipe calificate în „careul de ași” activează în Liga 4, Industria (locul întâi după 20 de etape), Viitorul Vama Seacă (locul 6), Spicul Daia Română (locul 7), Inter Unirea (locul 10). În ultimele 3 sezoane, ultimul act a fost o dispută între Voința Stremț și CS Universitatea Alba Iulia.

Primele două dueluri au fost adjudecate de gruparea condusă de Andrei Trifa, iar vara trecută, la Daia Română  s-a impus CSU Alba Iulia, care a reușit eventul la nivel județean.

Foto: Spicul Daia Română și Viitorul Vama Seacă (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea