// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
ALBAFEST - 2019

Inter Cristian – CS Ocna Mureș 0-1 (0-0) | Laurențiu Dan, unicul gol în amicalul susținut de “Soda dragă”

Al treilea joc de verificare al cantonamentului din Brașov susținut de CS Ocna Mureș a însemnat o victorie la limită, 1-0 (0-0), cu Inter Cristian (ocupanta poziției a 4-a în Liga a 4-a Brașov la finele turului). Unicul gol a fost marcat în minutul 79 la o conlucrare între doi foști uniriști, reluare a fundașului L. Dan, după o lovitură liberă executată excelent de S. Culda.

Fără Hidișan, F. Morar și Vaidasigan – cu ușoare probleme medicale, CS Ocna Mureș a mizat pe Angeru – Cimpoieșu, Borșoi, L. Dan, Cl. Marcu – Goguța, P. Man – S. Culda, P. Muntean, Coltor – Val. Drăgan; au mai intrat Decean, T. Cristea, Kiss, Șandor, S. Șimandi, A. Gherman, Guț, Bedelean. Antrenori Mihai Manea, George Țălnar și Petre Clep.

Stagiul centralizat de la Codlea se încheie duminică, cu un alt amical, probabil cu CS Vulcan (Liga a 5-a). Bilanțul jocurilor din Brașov cuprinde două victorii (7-1 cu ACSM Codlea și 1-0 cu Inter Cristian) și o înfrângere (0-2 cu Colțea Brașov) – toți adversari din Liga a IV-a.

Dan HENEGAR