Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Înotătorii de la LPS Alba Iulia, 4 medalii la Campionatul Național de cadeți | Daria Remete – campioană și vicecampioană națională

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Recent, timp de patru zile, în Bazinul Olimpic din Târgoviște s-a disputat finala Campionatului Național de cadeți la înot, întrecere importantă la care au luat startul 390 de sportivi ce au reprezentat 64 de cluburi din țară.

Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia a avut în concurs 11 înotători, pregătiți de profesorii Daniela și Nicolae Bob. La finele naționalelor, zestrea competitorilor din Cetatea Marii Uniri a cuprins 4 medalii, una de aur, una de argint și două medalii de bronz.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Dar iată rezultatele: *Daria Remete (fete, 12 ani): o medalie de aur în proba de 100 metri bras și o medalie de argint în proba de 100 metri spate. S-a mai clasat pe locul patru în proba de 50 metri fluture, locul cinci în proba de 200 metri mixt și locul opt în proba de 100 metri fluture;

*Lukas Stâncel (băieți, 13 ani): o medalie de bronz în proba de 400 metri mixt; locul cinci în proba de 200 metri mixt, locul șapte în probele de 100 metri spate și 200 metri spate, precum și locul opt în proba de 50 metri liber:

*Alexandru Buda (băieți, 14 ani) – o medalie de bronz în proba de 200 metri bras și locul șase în proba de 100 metri bras.

La individual au mai realizat rezultate foarte bune clasându-se în primii opt și următorii: *Armand Enescu (băieți, 12 ani) – locul patru în proba de 200 metri spate și locul cinci în proba de 100 metri spate; *Aleandru Comșa (băieți, 14 ani) – locul șase în proba de 200 metri spate; *Daria Adam (fete, 13 ani) – locul șapte în probele de 200 metri fluture și 200 metri spate, locul opt în proba de 800 metri liber. D

e asemenea, în probele pe echipe, ștafeta masculină de 13 ani, compusă din Lukas Stâncel, Cătălin Șușman, Robert Krizbai și Cristian Luca, a încheiat pe poziția a 5-a în proba de 4×100 metri liber și pe locul al 8-lea al probei de 4×100 metri mixt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea