Rămâi conectat

Sport

Înotători albaiulieni la naționalele în bazin de 25 de metri | Denisa Crișan (CSȘ Alba Iulia), calificată în patru finale

Dan HENEGAR

Publicat

în

De curând, la Miercurea Ciuc, s-a desfășurat Campionatul Național de Seniori, Tineret și Juniori, în bazin de 25 de metri, competiție ce a strâns la start 299 de sportivi (129 de fete și 170 de băieți), de la 54 de cluburi din țară.

Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia a fost reprezentat de trei înotătoare, Denisa Crișan, Diana Iacob și Sânzâiana Cozma, toate junioare, pregătite de Daniela Bob.

Cele mai bune rezultate le-a obținut Denisa Crișan, care a reușit să se califice în patru finale. Concurenta din Cetatea Marii Uniri a obținut calificarea în finala A a probei de 200 metri bras, clasându-se pe locul patru în ierarhia juniorilor, pe locul șase la tineret și pe locul șapte la seniori. Calificările celelalte au fost în finalele B ale probelor de 200 metri fluture (locul patru la juniori și locul șapte la tineret), 100 de metri bras, clasându-se pe locul șapte la juniori, și 50 metri bras. O clasare foarte bună, locul opt la categoria juniori, a realizat și Diana Iacob în proba de 800 metri liber.

Rezultate de apreciat pentru reprezentanții LPS Alba Iulia, asta după ce, recent, la naționalele de Poliatlon au obținut rezultate bune Daria Remete – în proba de 50 de metri future și Armand Enescu – la 50 de metri spate, ambii clasați pe locul șase. Urmatoarele concursuri la care vor participa înotătorii albaiulieni vor fi la Sibiu, Cupa Moș Crăciun (8 decembrie) și, la Pitești, Campionatul Național de Cadeți (13-15 decembrie).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea