Înotători albaiulieni la naționalele în bazin de 25 de metri | Denisa Crișan (CSȘ Alba Iulia), calificată în patru finale

Paul Voicu - Primar 2020

De curând, la Miercurea Ciuc, s-a desfășurat Campionatul Național de Seniori, Tineret și Juniori, în bazin de 25 de metri, competiție ce a strâns la start 299 de sportivi (129 de fete și 170 de băieți), de la 54 de cluburi din țară.

Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia a fost reprezentat de trei înotătoare, Denisa Crișan, Diana Iacob și Sânzâiana Cozma, toate junioare, pregătite de Daniela Bob.

ELIT

Cele mai bune rezultate le-a obținut Denisa Crișan, care a reușit să se califice în patru finale. Concurenta din Cetatea Marii Uniri a obținut calificarea în finala A a probei de 200 metri bras, clasându-se pe locul patru în ierarhia juniorilor, pe locul șase la tineret și pe locul șapte la seniori. Calificările celelalte au fost în finalele B ale probelor de 200 metri fluture (locul patru la juniori și locul șapte la tineret), 100 de metri bras, clasându-se pe locul șapte la juniori, și 50 metri bras. O clasare foarte bună, locul opt la categoria juniori, a realizat și Diana Iacob în proba de 800 metri liber.

Rezultate de apreciat pentru reprezentanții LPS Alba Iulia, asta după ce, recent, la naționalele de Poliatlon au obținut rezultate bune Daria Remete – în proba de 50 de metri future și Armand Enescu – la 50 de metri spate, ambii clasați pe locul șase. Urmatoarele concursuri la care vor participa înotătorii albaiulieni vor fi la Sibiu, Cupa Moș Crăciun (8 decembrie) și, la Pitești, Campionatul Național de Cadeți (13-15 decembrie).

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...