Rămâi conectat

Sport

Industria Galda – „U” Cluj, derby-ul rundei de final în Seria a 5-a! Arena din Galda asaltată de sute de fani ai „șepcilor roșii”, măsuri sporite de securitate

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos – „U” Cluj este meciul ce va decide campioana de toamnă în Seria a 5-a a Ligii a 3-a, disputa de sâmbătă, 2 decembrie, ora 14.00, fiind derby-ul rundei ce va trage cortina peste prima parte a campionatului.

Descinderea în comuna albaiuliană a celei mai iubite formații din Ardeal este considerată evenimentul anului pentru reprezentanții inimoasei formații găldene, mai ales că „U” Cluj va fi încurajată de circa 400 de suporteri. Industria a declinat propunerea primei clasate de a muta meciul duminică, tocmai pentru a-și spori șansele în obținerea unui rezultat favorabil.

Cum la Cugir, acum două săptămâni, într-o zi de vineri, galeria clujeană a cuprins în jur de 150 de persoane, este de așteptat ca numărul să se mărească substanțial, mai ales că distanța deplasarii este mai mică, iar la Galda de Jos disputa este programată într-o zi liberă.

*70 de persoane asigură securitatea, galeria „șepcilor roșii”, în două zone

Oficialii Industriei iau măsuri sporite de siguranță la această confruntare, în jur de 70 de persoane urmând să fie implicate în dispozitivul de protecție din jurul arenei. Aproximativ 40 de jandarmi, 10 persoane de la firma de securitate și încă 20 de oameni de ordine vor asigura ordinea în zona cochetei arene, ce are 580 de locuri pe scaune.

Din acest motiv suporterilor vizitatori la vor fi oferite 100 de locuri în tribună, iar restul galeriei va fi grupată în spatele unei porți, în parcul din apropierea stadionului. Prețul biletelor rămâne același ca și la orice joc, 5 lei. „Chiar dacă U Cluj este favorită, noi credem în șansa noastră! Putem produce surpriza dacă vom face un meci mare„, a precizat președintele Marcel Georgiu.

*Jucători neplătiți de două luni încearcă să răpună marele „U”!

Fotbaliștii găldeni au iarăși probleme finaciare în acest final de an, la fel ca și la startul lui 2017. Modul de finanțare al clubului și dependența de banii alocați de primăria din localitate au făcut ca Cernea și compania să acumuleze două luni de salarii și 5 prime neachitate, oficialii dând asigurări că se va ajunge cu „banii la zi” în prima săptămână de vacanță, aceea de după meciul cu trupa lui Adrian Falub.

„U” Cluj a suferit miercuri eliminarea dramatică din optimile Cupei României, cu Dinamo după loviturile de departajare, meci în care s-a acumulat o oboseală suplimentară a celor 120 de minute și în plus s-au accidentat trei jucători importanți, Onicaș, Lemnaru și Takacs. „Au jucat de la egal la egal cu Dinamo și asta spune foarte mult despre forța oponenților. Se poate spune că s-a acumulat oboseală, va conta și acest lucru, însă sub nicio nu se pune proleme unui avantaj pentru Industria, la ce lot valoros au adversarii!„, a menționat Paul Ciucă, ușoare probleme medicale având în tabăra gazdă D. Lupșan, G. Goronea, D. Sîrbu și Baghiu – toți recuperabili.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea