Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Industria Galda de Jos, invincibilă în derby-urile „de Alba”! Paul Ciucă: „Ne-am atins scopul”, Adorian Himcinschi: „Ne-a învins o echipă matură”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos rămâne invincibilă în 2017 şi după primul derby judeţean, adjudecat în stil italian împotriva Unirii Alba Iulia, graţie golului marcat de mijlocaşul Dani Lupşan în minutul 31. Găldenii sunt pe poziţia a treia a podiumului Seriei a 4-a din Liga a 3-a, iar uniriştii deţin pentru a doua rundă la rând „lanterna roşie”, fără succes în primăvară, sub comanda lui Adorian Himcinschi.

*Dani Lupşan: „Îmi pare rău pentru Unirea”

Ex-uniristul Dani Lupşan şi-a trecut în cont a doua reuşită stagională, una de trei puncte, acesta fructificând centrarea din corner trimisă de G. Goronea. „Mi-am dorit mult să învingem şi mă bucură această reuşită similară cu trei puncte. Sincer, îmi pare rău pentru locul ocupat de Unirea Alba Iulia„, a precizat D. Lupşan, aflat la întâiul gol din carieră împotriva fostei formaţii.

Formaţia condusă de Paul Ciucă se mândreşte şi cu cele 270 de minute în care nu a primit gol, având 7 puncte strânse în derby „de Alba”, după 2-0 în tur cu AFC Unirea Alba Iulia şi 0-0 cu Performanţa Ighiu. „A fost un meci închis, la fel ca şi în tur, am câştigat strâns, aşa cum anticipam. Ne-am atins scopul, am obţinut cele trei puncte şi abordăm campionatul de la meci la mecu, fără a ne gândi la promovare, chiar dacă suntem acolo sus în clasament. Urez succes Unirii să reuşească să-şi îndeplinească obiectivul, acela de a evita retrogradarea„, a comentat antrenorul Paul Ciucă.

Ca şi în precedentul joc, cu Nouva Mama Mia Bechicherecu Mic, AFC Unirea 1924 Alba Iulia a avut aceleaşi probleme la finalizare, lucru recunoscut de antrenorul Adorian Himcinschi. „Cred că în foarte multe momente ne-am ridicat la nivelul adversarilor. Ne-a învins o echipă matură, ce a speculat la maximum fazele fixe. Sunt mulţumit de atitudine, de implicare, n-am ce să reproşez echipei, dar suferim, din pricina lipsei de experienţă, la finalizare„, a declarat Adorian Himcinschi, dezamăgit evident de rezultatul final de la Galda de Jos şi postura în care se regăseşte cu „alb-negrii” în acest moment, ameninţat fiind cu retrogradarea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea