Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Industria Galda de Jos – CS Iernut 5-2 *Puncte de aur pentru Ciucă şi compania

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos a avut parte astăzi, pe teren propriu, de un derby al formaţilor clasate în cea de a doua Industria Galda - CS Iernut13jumătate a clasamentului, contra celor de la CS Iernut. Mureşenii s-au întors pe stadionul, pe care în vara trecută au reuşit promovarea în eşalonul terţ al ţării. Echipa condusă de Paul Ciucă a reuşit un rezultat bun la capătul unui meci extrem de spectaculos, scor 5-2 (2-0) prin care a scăpat în totalitate de grijile retrogradării. Pentru găldeni au punctat Medrea (24), Bodea (28), Câmpean (70), Goangă (77) şi Al. Cioară (90).

Industria a început partida foarte tare şi a irosit două ocazii foarte clare de gol prin Baghiu, care a scăpat singur cu portarul advers, însă a tras pe lângă.

Tot Baghiu a încercat o finalizare de efect din poziţie favorabilă, dar a fost stopat în ultimă fază. A. Câmpean a fost servit excelent în careu însă şutul acestuia a trecut peste.

În min. 24 a avut loc deschiderea scorului, după un corner executat de Bodea şi o minge recentrată de D. Lupşan, căpitanul P. Medrea a împins balonul în poartă cu capul. Patru minute mai târziu (28), Bodea a speculat excelent o greşeală a adversarilor şi a finalizat singur cu poarta goală.

Scorul de 2-0 s-a păstrat şi la intrarea la cabine, iar după reluare, în minutul 61, oaspeţii au micşorat avantajul prin Cheţan, care a finalizat după o greşeală a portarului Ştef. A. Câmpean a reuşit să refacă avantajul de două goluri pentru echipa sa, în minutul 70, când a reluat din plonjon cu capul după o excelentă centrare a lui Frenţiu.

Intrat în minutul 75, Darius Goangă a reuşit să marcheze două minute mai târziu pentru 4-1, iar în min. 79 Meruţiu a dus scorul la 4-2. În min. 90 Al. Cioară a închis tabela la capătul unui contraatac tăios iniţiat de nou intratul Voica.

*Paul Ciucă: „Puteam marca dublu, dar e bine că am învins”

Antrenorul Industriei, Paul Ciucă s-a declarat extrem de mulţumit de evoluţia băieţilor săi, care au făcut o partidă excelentă din punctul său de vedere şi puteau să marcheze mai multe goluri. „A fost o partidă spectaculoasă, cu foarte multe ocazii şi 7 goluri marcate în cele două porţi. Puteam să înscriem dublu, dar este foarte bine că am învins. Meritul este în primul rând al domnului primar (n.r., Romulus Raica), ce ne asigură toate condiţiile pentru a face performanţă, însă şi băieţii au merite mari în întreg parcursul echipei”, a declarat Paul Ciucă, antrenor Industria Galda de Jos.

Industria Galda de Jos (antrenor Paul Ciucă): Ştef – Lupşan (87, Voica), Al. Man, Căt Ivaşcu, Necreală, Frenţiu, Medrea (75, Goangă), Lungu, Bodea, Baghiu (60, Cr. Ivaşcu), Câmpean (70, Al. Cioară). Rezerve: M. Bogdan –  Nicoară,  Bota.

CS Iernut (antrenor Nicolae Ghira): Farcaş – Groza, Popa, Coc, Balea, Fekete, Cheţan, Cândea, Dicher, Meruciu, Stoica. Rezerve: Cotfaş – E. Ştef, Laslo, Moldovan, Roman, I. Teban.

Foto: Gligor UDREA

[nggallery id=484]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș, eliminată în sferturile de finală la Under 17, după 2-6 cu SCM Zalău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Sebeș a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Under 17, după eșecul drastic din deplasare cu SCM Zalău, scor 2-6 (0-3). Vizitatorii conduși de Doru Oancea au fost copleșiți de miza jocului eliminatoriu. emoțiile și-au spus din plin cuvântul și după un sfert de oră gazdele aveau avantaj de 3 goluri. Zarurile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea