Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Începe weekend-ul, ai liber la distracție! Vezi ce îți oferă cluburile din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cluburile din Alba Iulia vă invită la party iar ziarulunirea.ro vă pune la dispoziție lista celor mai ”fierbinți” evenimente din oraș.

Vineri, 12 aprilie:

*Art Cafe Downtown anunță, începând cu ora 20.00, ”acces liber la nebunie!” la Balkan Party. Invitația este de nerefuzat iar stilul în care e făcută anunță clar o noapte plină de distracție: ”Leidiz end gentalmen, diar albaiulians, velcam tu da balkan nait. Veri speshal! Veri nais! Aa parti iz gouin tu bi med med med!!!! Dis is no racism parti so let as drinc vodka tughedar laic bradars end sistars. Onli balkan miuzic!”.

*Începând cu ora 22.00 puteți intra în ”Tomorrowland”. GoIn vă spune ”bine ați venit” și vă oferă premii dacă purtați ținute în culorile curcubeului.

*Le Papion vă invită, de la ora 22.00 la „Rainbow Trip”. Veți fi răsfățați cu Rainbow Cocktails, Rainbow Shots și  bomboane Skittles la discreţie. Intrarea este liberă pentru fete; băieţii ”plătesc, dar primesc”: 10 lei biletul, din care au consumație de 5 lei.

*De la ora 23.00 Club Allegria vă așteaptă la ”o petrecere cum n-a mai fost demult”. ”Responsabili” cu distracția sunt  DJ Adrian Eftimie și DJ Daniel.

Sâmbătă, 13 aprilie:

*„Sanco Dixi jazz alive” cu Nelu Petcu și Dan Oswald, este oferta pentru această seară din Goldies Pub. Organizatorii promit un ”super concert live” începând cu ora 21.00.

*În Club Enjoy Life este ”Moscow Party”. De la ora 22.00 organizatorii vă pun la dispoziție cele mai noi hit-uri și multe surprize. Fetele au câte o porție de Vodka Apple gratis.

* Toţi ce care cred în forţe supranaturale sau în semne prevestitoare, numere fatidice sau obiecte care poartă noroc ş.a,  sunt aşteptaţi sâmbătă seara, de la ora 23.00, în Club Allegria, la “Superstition Party”. Organizatorii promit o noapte care să ”rupă gura târgului” în care cifra 13 aduce distracție și nu ghinion.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

White Night at the Castle – Ediția a III-a vă așteaptă pe 3 August 2024, de la ora 16:00, la Domeniile Martinutzi!

Bera Larisa

Publicat

în

White Night at the Castle – Ediția a III-a vă așteaptă pe 3 August 2024, de la ora 16:00, la Domeniile Martinutzi! În 3 august 2024, are loc cea de-a III-a ediție a White Night at the Castle, începând cu orele 16.00 la Domeniile Martinutzi. Organizatorii pregătesc spectacole fascinante și multe surprize. Citește și: 12-14 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea