Ziarul Unirea

Începe judecarea dosarului privind CRIMA de la terasa Fresko din Sebeș. Curtea de Apel a stabilit definitiv legalitatea sesizării instanței

Începe judecarea dosarului privind CRIMA de la terasa Fresko din Sebeș. Curtea de Apel a stabilit definitiv legalitatea sesizării instanței.

Tribunalul Alba poate să înceapă procesul în dosarul de omor în care a fost trimis în judecată inculpatul Stancu Valer, autor al crimei ce a avut loc în 16 mai 2018, în parcarea unui local din municipiul Sebeș. Curtea de Apel Alba Iulia a constatat miercuri, 3 octombrie 2018, legalitatea sesizării instanței de judecată. Anterior, în urmă cu aproape 2 luni, Tribunalul Alba a decis returnarea la Parchet a rechizitoriului pe motiv că nu au fost introduși în cauză succesorii victimei decedate.

ELIT

Citește și:  FOTO/ UPDATE/ CRIMĂ LA SEBEȘ: Un bărbat de 32 de ani ÎNJUNGHIAT MORTAL în plină stradă. Atacatorul s-a predat poliției după trei ore de la producerea incidentului

Parchetul și inculpatul trimis în judecată au contestat decizia, iar Curtea de Apel a stabilit definitiv că probele au fost administrate legal de către procurori.

”Desființează încheierea penală atacată și procedând la o nouă judecată: În temeiul art. 345 alin. 1 C. pr. pen. respinge cererile și excepțiile ridicate de părțile civile (…). În temeiul art. 346 alin. 2 C. pr. pen. constată legalitatea sesizării instanței, a administrării probelor, a efectuării actelor de urmărire penală și dispune începerea judecății”, se susține în minuta hotărârii instanței de judecată.

În data de 1 octombrie, Tribunalul Alba a prelungit măsura arestului preventiv în cazul inculpatului Stancu Valer, în vârstă de 37 de ani. Acesta s-a predat la poliție după ce a comis crima și a recunoscut integral fapta.

Citește și: FOTO, VIDEO/ Presupusul autor al CRIMEI de la SEBEȘ, Valer Stancu, adus la sediul IPJ Alba de unde va fi prezentat judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă

Cei doi s-au întâlnit întâmplător în parcarea localului din Sebeș frecventat de personaje ale lumii interlope din zonă și, pe fondul unui conflict mai vechi, s-au luat la ceartă. La un moment dat, agresorul a lovit victima cu un cuţit, cauzându-i o leziune traumatică la inimă (plagă tăiată – înţepată toracică, cu lezarea cordului) care i-a cauzat decesul.

Autorul crimei este originar din comuna Pianu dar locuia de mai mulţi ani în localitatea Năvodari din judeţul Constanţa. Victima (Bercuciu Adrian Alin) avea 32 de ani și se căsătorise cu 10 zile înainte de a fi ucis cu sânge rece.

Citește și:  RĂZBUNARE după CRIMA de miercuri de la Sebeș. Cabana agresorului a fost incendiată intenționat în cursul nopții

Crima nu a rămas fără urmări. În noaptea imediat următoare, cabana autorului, din localitatea Pianu de Sus, a fost mistuită de un incendiu, focul fiind pus intenţionat. Pagubele au fost calculate la suma de 30.000 de lei. Poliția a deschis un dosar penal și în legătură cu această faptă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

dolfi 7 octombrie 2018 at 14:10

Inchisoare pe viata cu munca obligatorie la minele de uraniu!
Nu sa putoreasca in puscarie pe banii mei si ai altor contribuabili!
Tot felul de c*c*nari umflati de la naposim si alte droguri ce le prajesc ultimii neuroni se dau tari si ucid sau schilodesc oameni!

Comentariile sunt oprite