FOTO, VIDEO/ Presupusul autor al CRIMEI de la SEBEȘ, Valer Stancu, adus la sediul IPJ Alba de unde va fi prezentat judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Valer Stancu, bărbatul din Pianu care l-a ÎNJUNGHIAT MORTAL pe tânărul de 32 de ani, la Sebeș, a fost adus joi la sediul IPJ Alba pentru audieri, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

În fapt, s-a reținut că, la data de 16.05.2018, în jurul orelor 12,00, între victima B.A.I. și inculpatul STANCU VALER, care s-au întâlnit întâmplător în parcarea special amenajată a unui local din municipiul Sebeș, a izbucnit un conflict spontan în urma căruia inculpatul a lovit victima cu un cuțit, cauzându-i o leziune traumatică (plagă tăiată – înțepată toracică, cu lezarea cordului) care i-a cauzat decesul.

 Procurorul criminalist continuă cercetările în cauză, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept, în vederea stabilirii răspunderii penale.
Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul I.P.J. Alba și ai Poliției municipiului Sebeş.
Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, sub nici o formă, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419