// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO/ UPDATE/ CRIMĂ LA SEBEȘ: Un bărbat de 32 de ani ÎNJUNGHIAT MORTAL în plină stradă. Atacatorul s-a predat poliției după trei ore de la producerea incidentului

UPDATE/ CRIMĂ LA SEBEȘ: Un bărbat de 32 de ani ÎNJUNGHIAT MORTAL în plină stradă. Atacatorul a fugit și este căutat de polițiști

Un incident deosebit de grav s-a produs, miercuri în jurul prânzului, în municipiul Sebeș unde un bărbat a fost înjunghiat în plină stradă. În timp ce victima zăcea prăbușită la pământ, atacatorul a fugit iar acum este căutat de polițiști.

Persoanele care au asistat la incident au alertat autoritățile. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD și unul de la poliție.

Din primele informații de la locul incidentului rezultă că bărbatul a fost lovit cu un obiect ascuțit chiar în zona inimii iar starea lui este foarte gravă.

Se pare că atacul a survenit după un conflict spontan izbucnit între victimă și agresor, în timp ce se aflau pe o terasă de pe str. Dorin Pavel.

UPDATE: În urma rănilor suferite, bărbatul a decedat.  ”La Sebes, in urma unui conflict spontan ce a avut loc pe terasa unui local public, un tânăr de 32 de ani a fost înjunghiat de un altul de 37 de ani. Autorul a fugit de la locul incidentului si este cautat de politisti”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

UPDATE: Autorul omorului s-a predat la poliţie şi urmează să fie audiat de procurori. Victima acestuia era recent eliberat din închisoare şi căsătorit de doar 10 zile.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la FOTO/ UPDATE/ CRIMĂ LA SEBEȘ: Un bărbat de 32 de ani ÎNJUNGHIAT MORTAL în plină stradă. Atacatorul s-a predat poliției după trei ore de la producerea incidentului

 1. Don Costello 16.05.2018 la 15:07

  Sebeseni….

 2. M I 16.05.2018 la 16:03

  Dupa spusele secretarei de la Videle ajunsa mare ministru, Si? … ,,Atacuri violente au fost si vor mai fi.“
  Dumnezeu sa il odihneasca!

 3. Anonim 16.05.2018 la 18:16

  Tovarasa de la Videle ar zice: “Atacuri violente a mai fost so va mai este!” ;)

 4. Catalin A 17.05.2018 la 17:42

  Răfuieli între interlopi.