RĂZBUNARE după CRIMA de miercuri de la Sebeș. Cabana agresorului a fost incendiată intenționat în cursul nopții

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Crima odioasă de miercuri 16 mai, de la Sebeș, din parcarea unui local din Sebeş nu a rămas fără urmări. În noaptea de miercuri spre joi, cabana autorului, din localitatea Pianu de Sus, a fost mistuită de un incendiu.

Cabana agresorului, Stancu Valer, a ars în întregime, focul fiind pus intenţionat. Pagubele se ridică la 30.000 de lei.  Citește și: Crimă la Sebeș. Un tânăr din comuna Pianu, înjunghiat în plină stradă

ELIT

”În această dimineaţă, la ora 04.35, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o cabană, proprietatea lui S.V. din loc. Pianu de Sus, com. Pianu de Jos. La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de intervenţie Sebeş, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. Citește și: Curg mesajele de condoleanţe pentru Adiță, tânărul înjunghiat în plină stradă la Sebeș: “Cu plecarea ta am pierdut tot…”

Ca urmare a acestui eveniment, a ars cabana din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp în totalitate, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 30.000 lei. În urma cercetărilor, s-a stabilit ca şi cauza probabilă de incendiu, folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, se afirmă într-un comunicat al ISU Alba. Citește și: Valer Stancu, bărbatul din Pianu care l-a ÎNJUNGHIAT MORTAL pe tânărul de 32 de ani, la Sebeș, va fi prezentat judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă

Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a a anunţat, joi dimineaţă, punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii preventive a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, împotriva inculpatului Stancu Valer pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419