Rămâi conectat

Sport

Începe bătălia pentru medalii: Olimpia Braşov – CSU Alba Iulia, duel pentru calificarea în finala mare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aureolate de cucerirea Ligii Europei Centrale, baschetbalistele de la CSU Alba Iulia nu au parte de răgaz, întrucât urmează trei meciuri dCSU Alba Iulia - Olimpia Brasov 38e foc, cu Olimpia Braşov, în semifinalele Ligii Naţionale de baschet feminin, miza fiind una enormă, calificarea în finala mare a campionatului, un alt obiectiv al formaţiei din Cetatea Marii Uniri.

Primul joc se va disputa miercuri, 16 martie, la ora 18.30, sub Tâmpa, al doilea este programat vineri, la Alba Iulia, iar al treilea, dacă mai e nevoie se va juca duminică, la Braşov, formaţia lui Calancea având avantajul, prin prisma ierarhiei sezonului regulat a mai multor partide pe teren propriu. Fericirea adjudecării trofeului CEWL este contrabalansată de oboseala deplasării până în Slovacia, plus apropierea unor dispute extrem de importante în această săptămână, când în 5 zile se joacă totul. Ajunse luni dimineaţă la Alba Iulia, după un drum istovitor de la Ruzomberok, fetele conduse de Miroslav Popov abia se dezmeticesc, întrucât astăzi vor lua drumul Braşovului.

*În sezonul regulat, 2-0 pentru Calancea

Va fi o confruntare dificilă, în care oponenţii, care ne-au învins în două rânduri în sezonul regulat, pleacă cu prima şansă. Sperăm ca în această fază eliminatorie noi să ne concentrăm, să obţinem un rezultat mult mai bun şi să realizăm calificarea în finala mare„, a declarat preşedintele Bogdan Duma. Din distribuţia CSU vor absenta, din motive medicale Alexandra Uiuiu şi Vanessa Abel.

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea