Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Începe balul și în Liga a 3-a: astăzi, duelul Unirilor, la Ungheni | Sinescu, la debut în „alb-negru”

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Astăzi se urnește și caravana celui de-al treilea eșalon, în a cărui Serie a 9-a vor activa și cele trei reprezentante ale Albei, două având nume noi pe băncile tehnice, Valentin Sinescu (Unirea Alba Iulia) și Paul Ciucă (CS Ocna Mureș). În acest an se vor juca 15 etape (până în 4 decembrie), iar în primăvara anului viitor vom avea parte de play-off și play-out. Dar iată programul primei runde:

*Unirea Ungheni – Unirea Alba Iulia (astăzi, ora 18.00).

Duelul Unirilor reprezintă o misiune dificilă pentru extrem de tânăra formulă a “alb-negrilor” (numai 4 seniori în efectiv, ca jucători de câmp!). Amfitrionii au pierdut 1-3 la Odorheiu Secuiesc în cupă, dar sunt cotați cu șanse la primele 4 locuri, îl au antrenor pe Dan Stupar, iar principalele achiziții sunt S. Culda (fostul unirist), Astafei, Iuga, Istrate (ex-Performanța Ighiu) sau Săvoaia. În urmă cu 5 luni, la precedentul duel din Mureș (26 martie), oaspeții au câștigat după o confruntare dramatică, în “10”, întorcând rezultatul într-un final incendiar (3-2). Albaiulienii i-au înregimentat pe A. Bartok (portar împrumutat de la Csikszereda), Cl. Morariu (FC Avrig) și Sg. Tineiu (Hermannstadt 2) și există promisiuni că va fi achitat un salariu din multitudinea de restanțe.

Debutăm împotriva unei aspirante la play-off și o să luăm campionatul pas cu pas. Sunt circumspect în privința a ceea ce înseamnă impactul competiției pentru acești tineri. Lipsa de experiență este principala problemă și cred că dacă am mai fi avut încă trei seniori, am fi reușit să ne implicăm în lupta pentru primele 4 poziții”, a spus Valentin Sinescu. Pe lângă Selagea, absenți vor fi F. Morar și Bakcsi, din motive medicale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”! Performanță extraordinară a juniorilor de la CSM Unirea Alba Iulia, echipa din Cetatea Marii Uniri calificându-se în finala Campionatului Under 19! Ultimul act se va desfășura marți, 28 mai, la Buftea (sau Mogoșoaia), adversar fiind Dinamo, care a eliminat, tot după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea