Rămâi conectat

Sport

În Vinerea Mare, Unirea Alba Iulia – CS Ocna Mureș: derby “de Alba” pe “Cetate”, pentru evitarea retrogradării

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, pe “Cetate”, de la ora 17.00, este al treilea derby “de Alba” din retur, între Unirea Alba Iulia și CS Ocna Mureș. Discutăm practic despre o dispută între o echipă, “Soda dragă”, care etapa trecută a retrogradat matematic și o alta, a “alb-negrilor”, ce speră să evite… retrogradarea.

Gazdele sunt poziționate pe locul al 10-lea, cu 30 de puncte, la unul singur de zona retrogradabilă, iar ocnamureșenii sunt ultimii în clasament, cu 8 puncte, în tur, pe “Stadionul Dragostei”, impunându-se vizitatorii, cu scorul de 3-1.

*Uniriști contra… uniriști

“Soda dragă” are doi antrenori, Mihai Manea și George Țălnar, ce au activat în “alb-negru” și 5 dintre echipieri (toți veniți în intersezon) ce au evoluat la Unirea, respectiv S. Culda, F. Morar, L. Dan, Goguța și Cl. Marcu (ultimii patru, în tur). În privința absențelor, gazdele nu se pot baza, din diverse motive, pe Davidaș, Cr. Păcurar, Scrob, Bîrdea și Williams, iar oaspeții nu contează pe P.  Muntean și Moise, fără a exista suspendați în cele două tabere.

“Orice dispută între echipe din același județ reprezintă un derby, cu orgoliile inerente și se anunță un meci interesant, important și disputat. Ne dorim să realizăm un joc bun, prin care să ne apropiem victoria, în condițiile în care evoluăm acasă și suntem mai bine plasați în clasament. Cu siguranță CS Ocna Mureș nu mai este echipa din tur. Se vede un progres, evoluează la nivelul unei grupări din eșalonul terț, fiind redutabilă de la mijloc în sus”, a spus antrenorul Adrian Bicheși.

În ceea ce ne privește, urmează un meci ca oricare altul. Presiunea este pe adversari, noi mergem să jucăm cât mai bine posibil, în dorința de a aduna cât mai multe puncte până la finele campionatului”, a declarat Mihai Manea, pentru propria echipă urmând două confruntări cu conjudețenele, următoarea fiind acasă, cu Metalurgistul Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea