Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În ultimul test înaintea debutului, FC Caransebeș – Metalurgistul Cugir 3-2 (2-2) *Homei şi Cîrstean au înscris pentru trupa de sub Drăgana

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir a susţinut ultimul joc de verificare al verii, la Caransebeş, prilej cu care echipa locală, promovată în Liga a 2-a şi-a prezentat lotul, din care face parte şi albaiulianul Fabian Himcinschi.

La fel ca şi sub Drăgana, când Metalurgistul Cugir s-a impus cu 3-2 (3-1), şi acum victoria a revenit amfitrionilor, bănăţenii câştigând tot cu 3-2 (2-2). Este al treilea rezultat de acest gen pentru echipa condusă de Dan Mănăilă, miercuri fiind Gaz Metan Mediaş – Metalurgistul… 3-2!

*Lăncrănjan a parat un penalty, Cîrstean şi Homei au înscris

Startul a fost unul excelent pentru divizionara terţă, care în minutul 23 conducea cu 2-0, graţie reuşitelor semnate de Homei şi Cîrstean, asta după ce în startul jocului portarul Lăncrănjan a apărat un penalty (minutul 2). Jocul a fost unul spectaculos, cu ocazii la ambele buturi, Metalurgistul făcând o utilă repetiţie în vederea startului stagional, derby judeţean cu Industria Galda de Jos. „Prestaţia noastră a fost una apreciabilă, jucând de la egal la egal cu echipa de liga secundă. În actul întâi am ratat o sumedenie de ocazii, putând chiar să ne deprindem pe tabelă. Şi în mitanul secund ocaziile au alternat„, a apreciat Dan Popa, vicepreşedinte Metalurgistul.

Pentru Metalurgistul au evoluat: Lăncrănjan – Dulap, Homei, R. Petcu, Medeşan – S. Mureşan, Avramescu, M. Neagu, Necşulescu – Itu, Cîrstean; au mai intrat Tăban, G. Goronea, Negură, Bratima, T. Tothăzan, A. Mutu, Şt. Radu, Cr. Kilin. N-a fost folosit V. Ignat; Gurincu n-a efectuat deplasarea, iar Bold, Iovănescu şi Şuteu au lipsit din diverse motive.

În consecinţă, în urma acestor modificări de efectiv, gruparea de sub Drăgana a renunţaT la serviciile experimentatului apărător Kalai (34 ani, venit de la Retezatul Haţeg în această vară). Pentru viitoarea ediţie, echipa de sub Drăgana i-a legitimat pe Homei, Bratima (FC Hunedoara), Medeşan (Viitorul Constanţa), A. Mutu şi Dulap („U” Cluj), Avramescu (Pandurii Tg. Jiu), Necşulescu (CS Ineu), Bold (FCM Tg. Mureş), V. Ignat (Dinamo II), R. Petcu (FC Caransebeş), S. Mureşan (Metalul Reşiţa).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea