Rămâi conectat

Sport

În ultima etapă a turului, duel onorant cu liderul pentru trupa lui Paul Ciucă | Industria Galda primeşte vizita „şepcilor roşii”, miza fiind titlul de campioană de toamnă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultima rundă a turului, sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 14.00, la Galda de Jos se dispută un meci cu implicaţii imense la vârful Seriei a 5-a. Elevii lui Paul Ciucă primesc vizita liderului „U” Cluj, în această confruntare putându-se decide cine va fi campioană de toamnă, rezultatul trebuind coroborat cu ce se întâmplă pe „Cetate”, în derby-ul judeţean dintre Unirea Alba Iulia şi Performanţa Ighiu.

Sute de suporteri ai „şepcilor roşii” vor lua cu asalt arena găldeană pentru a fi alături de elevii lui Falub, „U” Cluj având două puncte avans faţă de Performanţa Ighiu. Candidata la promovare joacă miercuri seara meci în optimile Cupei României cu Dinamo şi în eşalonul terţ a legat 7 victorii la rând, fiind invincibilă sub comanda fostului unirist (doar o remiză, cu Sănătatea Cluj, în 10 meciuri)

*Paul Ciucă: “Luptăm cu un colos, iar D. Goga este cel mai periculos”

Industria, „campioana” deplasărilor, are 7 meciuri fără eşec şi trebuie să apere onoarea judeţului Alba, în condiţiile în care „U” s-a impus în precedentele dueluri cu conjudeţenele. „Este un meci cu mare încărcătură emoţională, dar presiunea va fi pe adversari, ce au de apărat poziţia din clasament şi mai ales un brand al Transilvaniei fotbalistice”, a declarat Paul Ciucă, în premieră oponent al formaţiei de pe Someş şi al antrenorului Adrian Falub. „Valoarea adversarilor nu poate fi pusă la îndoială, orice jucător poate face diferenţa, este o echipă foarte bună în ansamblu, dar Dorin Goga se ridică mult peste nivelul eşalonului. Vă dau asigurări că băieţii vor face tot ce depinde de ei în acest meci, ne luptăm cu un colos şi într-un asemenea duel ai nevoie şi de noroc”, a punctat antrenorul Industriei, ce-i are incerţi pe D. Lupşan şi D. Sîrbu.

Aşadar, sâmbătă, 2 decembrie, la ora 14.00, pe două arene din Alba, la 16 kilometri distanţă, se dă răspunsul unei ecuaţii incitante: una dintre „U” Cluj sau Performanţa Ighiu va ierna în fotoliul liderului. Industria ar trebui să împiedice marşul „şepcilor roşii” spre eşalonul superior, iar ighienii să câştige în faţa „alb-negrilor”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea