Rămâi conectat

Sport

În ultima etapă a Ligii a 3-a, CSM Sighetul Marmaţiei – Metalurgistul Cugir 2-3 (1-1) *A opta victorie consecutivă şi trupa de sub Drăgana termină pe locul secund

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir a reuşit a 8-a victorie consecutivă, 3-2 (1-1), în ultima etapă a SeriMetalurgistul Cugir - Unirea Dej7ei a 5-a din Liga a 3-a, în deplasare la Sighetul Marmaţiei.

Deşi nu a avut nicio miză, partida a fost una extrem de spectaculoasă, cu răsturnări de scor.

Gruparea de sub Drăgana termină pe locul secund, mai sus cu o poziţie comparativ cu anul trecut, dar şi cu regretele că putea mai mult…

 

Oaspeţii au deschis scorul  prin golgheterul Cîrstean (minutul 8), dar maramureşenii au reuşit să egaleze prin Şuşu (22). La reluare, acelaşi Şuşu (min. 57) aduce pe CSM Sighetul Marmaţiei în avantaj, cu un şut de la 25 de metri.

*Veteranii Şuteu şi Itu au punctat din postura de rezerve

 

Fără Cristian Coroian, absent din pricina cursurilor PRO, Cugirul a fost condus de pe bancă de oficialii Ciprian Pahone şi Bogdan Petric, care s-au dovedit extrem de inspiraţi la schimbări. „Veteranii” Şuteu (min. 73, şut de la 20 de metri) şi Itu (min. 82, a marcat după o lovitură liberă de la 20 de metri executată tot de el, în zid) au intrat după pauză şi au înscris golurile victoriei.

*Pahone: „Băieţii merită toate felicitările”

Îi felicit pe băieţi pentru modul cum s-au respectat în acest ultim meci, după un drum de 7 ore şi fără antrenorul Cristian Coroian pe bancă. Mă bucur că am încheiat cu o serie de senzaţie acest campionat şi cred că dacă mai erau două trei etape puteam promova. Din păcate, parcursul din tur nu a fost la fel de fericit precum partea a doua a campionatului„, a precizat preşedintele Ciprian Pahone.

*Petric: „Acum şi mai mult este regretul acelui eşec cu FCM Baia Mare”

Suntem fericiţi pentru această victorie şi pentru parcursul din retur. Unde am jucat ni s-a transmis că suntem cea mai bună echipă din serie, dar din păcate există regretul sincopei cu FCM Baia Mare, unde nu am reuşit să învingem. La Sighet băieţii au făcut un joc foarte bun şi au arătat că merităm din plin locul pe care ne clasăm

CSM Sighetul Marmaţiei (antrenor Dan Dobai): A. Burdun – Salif, M. Pistol, C. Bucur, Susu, A. Novonseleszki, I. FLorea, P. Păcurar, Cheţan, P. Dragoş, Iaciuşi. Rezerve: Anişoreac – P. Novonseleszki, Puşcaş, Murar, Greu, Roatiş.

Metalurgistul Cugir: Gurincu – Bold, Gugu, Negru, Tăban, Piko (70, Şt. Radu), Avramescu (58, Itu), M. Neagu (47, Şuteu), Necşulescu (81, Pîntea), Olteanu, Cîrstean. Rezerve: Lăncrănjan – Medeşan, Iovănescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea